12:09 pm - Nedjelja April 21, 2019

U Gradišci održano 10. prvenstvo RS u ribolovu

Podjelom medalja, pehara i diploma u nedjelju uveče u Gradišci je završeno 10. prvenstvo RS u sportskom ribolovu, u disciplini “ulov udicom na plovak”. Najbolji rezultat u dvodnevnom takmičenju imao je junior SRD “Klen” iz Kozarske Dubice Tihomir Rokić, koji je ulovio 13.390 grama ribe. Pobjednik u seniorskoj konkurenciji je takođe član SRD “Klen” Samir Čaušević, sa 12.120 grama. Olivera Protić, članica SRD “Vrbas” Laktaši upecala je 9.830 grama ribe, dok je u juniorskoj konkurenciji najbolja bila Biljana Bilić iz Dervente sa 6.810 grama. U kadetskoj konkurenciji najbolja je bila
Dragana Šmitran ,članica SRD “Amur” iz Gradiške sa 6.500 grama, dok je Banjalučanin Andrej Vencelj najbolji kadet u muškoj konkurenciji sa 7.660 grama.
U ekipnoj konkurenciji, kod seniora ovogodišnji prvaci su članovi ekipe SRD “Banja Luka 1”, a kod seniorki članice SRD “Vrbas” iz Laktaša. Članice SRD “Derventa” i mladi ribolovci SRD “Vrbas” pobjednici su u juniorskoj konkurenciji, dok su pobjedničke pehare u kadetskoj konkurenciji osvojili članovi SRD “Klen” iz Kozarske Dubice i SRD “Vrbas” Laktaši u ženskoj konkurenciji.
Na desetom jubilarnom prvenstvu RS u sportskom ribolovu u disciplini “ulov udicom na plovak” učestvovalo je 25 ekipa, uz učešće preko stotinu sportskih ribolovaca iz čitave RS.

Komentari

Facebook komentari

Powered by Facebook Comments

Filed in: Iz Udruženja i saveza

No comments yet.

Leave a Reply