Najnovije vijestiOstale vijesti

Zahvale i obavještenja sa “Bistro BiH”

Podaci o Udruženjima, vaše reportaže i ostali materijal za stranicu dolazi, na našu radost, u sve većim količinama. Nadam se da ne zamjerate što nekad ne stignemo sve postaviti isti dan.
Ovaj put se zahvaljujemo Mirzetu Mujačiću – Ramirezu, koji je poslao dvije reportaže i dosta lijepih slika, te riječi podrške.Zahvaljujemo se i sekretaru SRD “Bistro” iz Kaknja Fadilu Kubatu, te sekretaru UG “Klub sportskih ribolovaca” iz Travnika, Indiru Meliću koji su dostavili podatke o njihovim Udruženjima.Tu je opet i Asmir – Špico sa kratkom reportažom o Krivaji. Zahvale idu i Milenku Vukoviću koji nam je dostavio kompletan spisak Sportsko ribolovnih društava u Republici Srpskoj. Veliko hvala i Adnanu Doglodu koji nam od prvih dana pruža veliku podršku.
Da iskoristimo priliku da vas obavjestimo da će za koji dan
stranica preći na drugu adresu i nalaziće se na www.bistrobih.ba .I to je jedna dobra vijest, imaćemo više prostora i veće mogućnosti, a stranica i zvanično postaje naša, bosansko-hercegovačka, sa domaćom domenom.Domenu smo dobili besplatno od Univerzitetskog teleinformacionog centra – UTIC-a, i zahvaljujemo im se što su pozitivno odgovorili na našu molbu.

Pročitajte i:   Održano Prvenstvo Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH u mušičarenju za juniore

Za kraj, molim sve vas koji posjećujete stranicu da o njoj obavjestite sve koji imaju veze sa ribolovom, Udruženjima, prodavnicama ribolovne opreme, ribogojilištima, ribolovce koji u kućnoj radinosti izrađuju mušice i ostale mamce, a koji bi, takodje, na našoj stranici mogli imati svoje prezentacije i na njoj ponuditi svoje proizvode.

Hvala svima vama, i do sljedećeg javljanja B I S T R O !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.