Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Novi predsjednik Upravnog odbora SRS BiH

Danas 17.08.2006 godine na Redovitoj sjednici Upravnog odbora SRS BiH, održanoj u Novom Travniku, sukladno Statutu Sportsko ribolovnog saveza BiH izvršena je rotacija Predsjednika UO Sportsko ribolovnog saveza BIH.
Novi predsjednik Upravnog odbora je KLEPIĆ ĐORĐE dosadašnji dopredsjednik.
Klepić Đorđe rođen je 27.04.1952 godine u Sarajevu, gdje je završio školovanje i sav radni vijek proveo u Elektrodistribuciji prije rata, a zatim u Republici Srpskoj.
Ribolovom se bavi od šeste godine, uglavnom na rijekama oko Sarajeva i gornjem toku rijeke Neretve.Od 1997 do 1998 godine bio je pod predsjednik Sportsko ribolovnog saveza Republike Srpske, a od 1988 do 2006 godine u dva navrata i predsjednik SRS Republike Srpske.
Na izborima 2006 godine izabran je za
Predsjednika Upravnog odbora SRS RS, a od danas je i Predsjednik Upravnog odbora Sportsko ribolovnog saveza BiH.
Preuzimajući novu funkciju Klepić se zahvalio «starom» predsjedniku Nikoli Puci na rezultatima koji su postignuti za njegovog mandata na čelu UO SRS BiH i obećao da će uz pomoć UO SRS i svih ribolovaca u BiH  raditi na daljoj afirmaciji ribolovnog sporta u Bosni i Hercegovini.
Očekuju nas zadaci oko daljeg ustroja našeg saveza, donošenje nedostajućih akata. Očekuje nas Organizacija 27 Svjetskog klupskog prvenstva u 2007 godini sa kojim želimo dalje afirmirati naš savez i ugled koji imamo. Sve  to ne može  uraditi samo predsjednik ,nego svi mi sportski ribolovci Bosne i Hercegovine. Zato dajmo podršku novom Predsjedniku.
B I S T R O, Predsjedniče!!!
INFO: Marcel Kučinski

Pročitajte i:   U Miljacku na Vilsonovom šetalištu ispuštena veća količina nepoznate tečnosti, inspekcija ne posjeduju alate za identifikovanje odgovornih

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.