Najnovije vijestiOstale vijesti

Zahvale i obavještenja sa Bistro BiH

Neću dugo,  samo da se zahvalim svima vama, i da i ja vama čestitam godišnjicu od postavljanja stranice na net.
Ovo “da se zahvalim” je isuviše šturo, nema riječi koje bi mogle pokazati svu zahvalnost koju vam dugujem jer je jedan, hajde recimo – san,  postao – stvarnost. Mislio sam da će “zamor materijala” učiniti svoje i da će ovaj “experiment” biti kraćeg vijeka te da neće imati ovakvog odjeka, ali eto, riječi koje izgovori jedan naš kolega, prije nekih desetak mjeseci postadoše proročanske (“Vidjećeš da ćemo od ovog napraviti nešto!”).
I napravismo!
Nadao sam se da će biti
više udruženja zainteresovanih za slanje podataka te da će više raje slati podatke o rijekama i jezerima i sa svojih izlazaka na vodu. Nagradna igra sa reportažama je i bila u svrhu animiranja vas da šaljete priče sa vode i pripremite se, i ove godine će biti nagradna igra, s tim da će  biti nekih malih izmjena, najviše oko načina glasanja, a i duži period će biti za slanje reportaža. Nadam se da ćete se uključiti i u slanje slika vaših trofejnih ulova jer mislim da bi bilo jako lijepo imati jednu evidenciju o najvećim ribama koje se love na našim vodama.U galeriji slika je već postavljena posebna rubrika “Top 3 2007. godine” i nadam se da ćemo imati slike većine vrsta riba kojih ima u našim vodama.Nadam se da ću i za najljepšu sliku u toj rubrici obezbjediti neku nagradu, ali o tom – po tom.
To bi bilo sve od mene za ovaj mali jubilej.
Nadam se da ćemo dočekati još godišnjica, s tim što se nadam da će vas biti voljnih da mi pomognete sa ovim jer meni ponestaje vremena da stignem sve pripremiti i postaviti.
Još jednom, velika vam hvala i čujemo se, na chatu, na forumu, na c-boxu, u galeriji slika, a što mi je najdraže, sve više i više se čujemo mobitelima i upoznajemo, što bi reci, “uživo”.
To i jeste svrha ove stranice.
Valjda ćemo uspjeti organizovati “Unu – 2007”, i  to bi bila najvrijednija nagrada za moj trud.
BISTRO!

Pročitajte i:   Na rijeci Lašvi u Busovači održan Međunarodni SPIN Kup (VIDEO)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.