Najnovije vijestiOstale vijesti

Obavještenje posjetiocima stranice

Pozdrav svima i da iskoristim i ovaj najposjećeniji dio stranice da vas obavjestim o nagradnim igrama koje želim da uz vašu pomoć organizujem.

Većina vas zna da je prošle godine na stranici bila nagradna igra u pisanju reportaža “sa vode” i da su bile obezbjeđene pristojne nagrade.

Tako je prvoplasirani Dženad Džino iz Jablanice dobio “Hej!” paket Eroneta sa mobitelom “Sony-ericsson 600i” (sa kamerom), drugoplasirana Bušatlija Orhana iz Bugojna (na slici) je dobila Rapalin alat sponzora prodavnice ribolovne opreme “Uhvati i pusti” iz Bijeljine (Nebojša i Dušan Tuzlančić) i komplet od 15-ak rapala koje je sponzorisala prodavnica ribolovne opreme “Bejuti sport” d.o.o. iz Mostara, a u vlasništvu Tihomira Bevande, i trećeplasirani Ivan Korhner iz Novog Sada je dobio lijepu “Cormoranovu” rolu – sponzor USR “Sarajevo 1906”.

I ove godine se nadam još boljim i atraktivnijim nagradama, pogotovo što su prošlogodišnji sponzori rekli da će i ove godine sponzorisati nagradnu igru, a i što sam našao još troje potencijalnih sponzora.

Nadam se da ovo neće biti konačan broj sponzora jer ove godine će trebati više nagrada.

Pročitajte i:   Održana prva dva kola Premijer Feeder lige Bosne i Hercegovine za 2024. godinu

Za ovu godinu će ići ista nagradna igra u pisanju reportaža, ali i jedna nova – na prijedlog Murisa Ćurića, sekretara SRD “Bugojno”, pokušaću organizovati i nagradnu igru za najboljeg vezača mušica.

Ovo obavještenje je ujedno i molba za sve vas koji imate ideje kako da to sprovedemo u djelo, savjet kako da to bude koliko je moguće relevantno i da izaberemo i najbolje u obje nagradne igre.

Detaljnije informacije možete pročitati na forumu, gdje možete ostaviti i svoje sugestije i prijedloge, a takodje, sve vaše prijedloge možete poslati i na bistrobih@gmail.com.

Nadam se vašoj podršci i pomoći, i veliko hvala.

Senad Kapo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.