Najnovije vijestiOstale vijesti

Završena nagradna igra

Eto, nagradna igra je došla do kraja.Na žalost, svega 4 reportaže su došle, peta nije bila potpuna i žao mi je što ne mogu i nju da nagradim.
Nije mi jasno što ove godine nije bilo više reportaža nego prošle, analizu
ću ostaviti za kasnije, a jedino što mi pada na pamet je onaj duži zastoj normalnog funkcionisanja stranice, ili sam trebao non-stop ponavljati o nagradnoj igri na početnoj stranici.
Interesantna stvar da su me i neki koji su poslali reportaže, što znam da su jako
često na stranici, pitali gdje se nalaze propozicije, a na početnoj, na desnoj strani početne, propozicije stoje od početka nagradne igre.Znači, ne gleda se po stranici, pa je vjerovatno mnogima i promakla vijest o nagradnoj igri.
Drago mi je da sam ja uspio iskupiti lijepe nagrade i sada au napisati koje su nagrade za koje mjesto.Pošto su stigle samo
četiri, nagradiaćmo sve ćetiri reportaže.

Pročitajte i:   Svjetsko prvenstvo u ribolovu: Prve ekipe ribolovaca dolaze u Kiseljak i Busovaču


Prvoplasirana
će dobiti kutiju sa proizvodima «Monarch Dok»-a u vrijednosti od 300 Eura.
Drugoplasirana
će dobiti komplet «Rapala» – donacija «Bejuti sport» d.o.o Mostar u vlasništvu porodice Bevanda – takođe i prošlogodišnjih sponzora.
Tre
ćeplasirana će biti nagrađena štapom i mašinicom «Michell» koju je donirao Alen Šehović – Šeha i sa 50 Eura, donacija Mervina – Alara
Četvrtoplasirana reportaža će biti nagrađena sa štapom i rolom za flyfishing, a što je donacija Halkić Erwina – Zandera.
Svim donatorima veliko i od srca hvala!!!
Reportaže
će biti postavljene u ovo dva-tri dana jer imam problema sa kompjuterom, ali nadam se da neće biti problem što će malo «odležati» kod mene.Nakon što ih postavim, ići će glasanje i to od ljudi koje ja odredim a koje smatram kompetentnim, te će biti objavljeni plasman i pojedinaeni glasovi.
Od nagrada je ostalo još 100 KM, i to nisam htio sada dati za reportaže, njih sam ostavio za nešto drugo.Ako se slažete, tih 100 KM bi dobio najbolji ulov u prošloj godini, a izbor ae biti od slika u Galeriji i to u rubrici «Top 3 2007. godine» pa bih vas molio da u forumu u posebnoj rubrici koju au kreirati napišete koji je po vama najbolji ulov od onih slika koje se nalaze u pomenutoj rubrici.
Toliko od mene za sada.
Jedno veliko hvala vama koji ste poslali reportaže, još jedno veliko hvala svim sponzorima i nadam se da je ova godina bila izuzetak, ja se nadam da
će biti još nagradnih igara u pisanju reportaža.
Bistro!

Pročitajte i:   U Kiseljaku održano Prvenstvo SRS FBiH u disciplini "SPIN" za seniore

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.