Iz svijetaNajnovije vijestiUlovi

Rekordan ulov u Američkom zaljevu Palm Bič

Djecak ulovio morskog psa od 250 kilograma
Morski pas bik, težak oko 250 kilograma, izgubio je na Novu godinu tešku borbu s djecakom Marejem iz SAD-a koji teži svega 54 kilograma.
– Kad na udici imaš morskog psa, to stvarno boli – rekao je Ajdin Marej Medli (12), koji je na Novu godinu ulovio 249,92 kilograma teškoga morskog psa.
Ajdin u ribolov ide od svoje pete godine. Ulov života izvadio je oko 100 kilometara sjeverno od Majamija, u zaljevu Palm Bic.
– Bila je to

super stvar -kazao je skromno Ajdin.
Uostalom, ovo nije bio prvi put da iz mora izvlaci “mrcinu”. Njegova majka Maurin ispricala je kako je njezin sin prošle godine, dok je bio na praznicima, ulovio 209 kilograma teškoga morskog psa. Ipak, novogodišnji ulov je vjerovatno i rekord te savezne države. Najteži dosad ulovljeni morski pas bik imao je 234 kilograma. Zato je Ajdinova obitelj ulov prijavila kao rekordan. Morskog psa bika se, uz veliku bijelu psinu i morskog psa tigra, krivi za vecinu napada na ljude.
SAN

Pročitajte i:   USR 'Neretva 1933': Pad vodostaja rijeke Neretve ugrožava mrijest autohtone mekousne pastrmke i ostalih vrsta riba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.