Iz Udruženja i savezaNajnovije vijestiTakmičenja

Reprezentacija BiH otputovala u Španiju na 14. Evropsko prvenstvo u mušičarenju

Reprezentacije BiH u Fly Fishingu je 10.05.2008 g. otputovala na 14. Evropsko Prvenstvo koje se održava u mjestu Torrelavedo u Španiji od 12-20.05.2008 godine.Pocelo je sve jucer u Travniku konferencijom za štampu.
Sportsko ribolovno društvo Travnik u povodu odlaska na 14. evropsko prvenstvo u Fly fishingu održalo je konferenciju za štampu na kojoj su novinarima prezentovane pripreme oko odlaska njihovog clana Kalušic Samira na evropsko prvenstvo u Fly fishingu, prezentovan je rad društva, aktivnosti oko uredjivanja ribarskog doma.
U Španiju na 14. evropsko prvenstvo su otputovali:

1. Kalušic Samir…………..SRD Travnik
2. Kekic Zlatko…………….SRD Velika Kladuša
3. Kerkez Mile……………..SRD Livno/ Laktaši
4. Balaban Milenko………….SRD Prijedor
5. Smiljanic Predrag………. SRD Banja Luka
6. Igor Gromilic, capiten……SRD Livno

Reprezentativci ce se danas okupiti u Velikoj Kladuši gdje ce ih primiti i Nacelnik opcine Velika Kladuša koja je i glavni sponzor Kekic Zlatka reprezentativca iz V. Kladuše.
Sportsko ribolovni savez za ovo prvenstvo izdvojio je iz 6.000 Eura za kotizaciju i 1.250 Eura za placanje clanarine FIPS-MOUCHE federaciji.
Reprezentativci zajedno sa koordinatorom za odlazak reprezentacije osigurali su sponzorska sredstva za pribavljanje viza, kombija, putnih troškova do Španije i natrag. Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim SRD iz koji su clanovi reprezentacije na pomoci oko pripreme i odlaska Reprezentacije na evropsko prvenstvo te sponzorima.
SPONZORI :
„Podravka“ Koprivnica, „Ledo“, „Megle“, „Violeta“, „Tropic „- Banja Luka, Opcina Laktaši. Opcina Velika Kladuša, Opcina Travnik, „Borac“ Konfekcija Travnik, VGT osiguranje filijala Travnik, MEN Comerc Travnik, Hypo Adria Bank Travnik, restoran „Lutvina kafana“ Travnik, Borac Export- Import Travnik, TNT radio Travnik, RTV Travnik, Dnevni Avaz,“Lašva. Komerc“ Puticevo-Travnik, Rudnik Prijedor i pojedincima bez kojih reprezentacija ne bi otišla na evropsko prvenstvo u Španiju.

KOORDINATOR ZA ODLAZAK REPREZENTACIJE U ŠPANIJU

Marcel Kucinski

Pročitajte i:   U Kiseljaku oboren rekord svjetskih ribolovnih prvenstava; Medalja i za BiH

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.