Federalno prvenstvo za seniorke, juniorke i juniore, te kadetkinje i kadete – Drivuša, 07.06.2008.

Dana 07.06.2008. godine, na rijeci Bosni – staza Drivuša, održace se federalno prvenstvo za seniorke, juniorke i juniore, te kadetkinje i kadete.
UGSR “Bistro” iz Zenice je domacin takmicenja i pripreme na obilježavanje i sredjivanju staze za ovo takmicenje se privode kraju, a uzimajuci u obzir tok dosadašnjih takmicenja koja su održana na istoj stazi i kod istih domacina, nema sumnji da ce biti nekih problema.Po dosadašnjim prijavama, na takmicenju se ocekuje oko 100 takmicara – broj koji pokazuje sve vece i vece interesovanje ribolovaca i za takmicarski ribolov, pa se nadati da ce takmicenju prisustvovati i mnogo posjetilaca koji ce vidjeti “ljepši ribarski pol” i našu mladost na djelu.
Neka je “bistro” takmicarima, a sa istog ce ici slike i izvještaj.

Pročitajte i:   Pridružite se plemenitoj akciji čišćenja od 22. do 25. aprila: Sloboda rijekama

One thought on “Federalno prvenstvo za seniorke, juniorke i juniore, te kadetkinje i kadete – Drivuša, 07.06.2008.

 • 17. Januara 2010. at 12:51
  Permalink

  Pregledano: 318 puta
  __________________________________________
  Postavio Kovach 08 June, 2008
  Slazem se s tobom ono ni najveci idiot nebi odredio za mjesto gdje treba da se takmice djeca. Ja sam sat vremena kopao da bi svom sinu namjestio samo da stane, a kamo li da sjedne kao covjek. Osim toga satnica je bila takva da mislim da ce bar pola djece zamrziti ribolov, a ne obratno. Nisu djeca imala kad ni da se odmore ni najedu kao ljudi. Nasa djecica su ustala u 4 sata da bi stigli na vrijeme, a onda je pocelo visesatno mrcvarenje bez trenutka predaha. U autobusu su zaspali kao jagnjad.
  ___________________________________________
  Postavio NAJIM 08 June, 2008
  Staza je ubila se za alpinizam ,a ne za TAKMIČENJE U RIBOLOVU za djecu.Neznam dali je takmičarska komisija IKAD OBILAZILA STAZU.BISTRO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.