Broj 7. lista Mušičar je odštampan!

Od sutra u Ribniku, kao i pre godinu dana, a od utorka 03.03. počinjemo sa slanjem broja 7. lista Mušičar, svim pretplatnicima, poslovnim partnerima i saradnicima na adrese koje ste poslali redakciji.
Ovo je drugi broj u 2009 godini. List je u novom ruhu, novog formata (21X28), redizajniran, manji je font, ali sa puno lepih fotografija, kojih je ceo broj pun. Prelom je drugačiji. Nadam se da će vam se svideti. Očekujem predloge i sugestije da nam svima list Mušičar, u sledećim brojevima, bude još bolji.
Šaljite predloge na email: korhner.ivan@gmail.com ili direktno sa sajta www.musicar.rs. P R E T P L A T I T E  S E !
Vaš Mušičar vas čeka. Onima koji su se već pretplatili, VELIKO HVALA!
Bistro i uživajte u čitanju! Javljajte se i svojim prilozima podignite kvalitet lista
Direktna kupovina lista:
U Srbiji u Novom Sadu (autor), Nišu (Kuzma i tri radnje), Beogradu (FSB group), Subotici (Nimani), Perućcu (Greenfish Seno), U BiH u Sarajevu (kod Mirze – Skenderija), Banjaluci (kod Brke Mikača), Ribniku (recepcija), Novi Grad (kod Dražena), Bosanska Krupa (Retols), Bihać (FIS i Senad Kurtagić), Busovača (Ivica), U Hrvatskoj u Belom Manastiru (kod Goge),….
Web prodaja karticom ili pouzećem www.buythefly.rs,
Traže se distributeri u Srbiji, BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji, te po Evropi (Nemačka, Švedska, Švajcarska, Francuska, …) i svetu (USA, Kanada, Australija i Novi Zeland….). Javite se! Popust na količinu od 4 do 6 komada – 10% i preko 7 komada – 20%. Provizija po dogovoru.
Troškove transporta snosi kupac!
Urednik

Pročitajte i:   Jedan čudni ulov - Morska paklara (VIDEO)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.