Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Klepić Đorđe novi predsjednik SRS Bosne i Hercegovine

Za novog predsjednika Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine na Izbornoj Skupštini Saveza održanoj 16.05.2009. godine u hotelu “Terme” Ilidža izabran je jednoglasnom odlukom delegata Skupštine Klepic Djordje za predsjednika Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine.
Za dopredsjednike su izabrani Ahmo Gogic iz SRD Kladanj i Tihomir Popovic iz SRD Livno.

Tko je Klepic Djordje?

Klepic Djordje je delegat SRS Republike Srpske. Clan je SRD Istocno Sarajevo. U poteklom cetverogodisnjem mandatu vec obnašao funkciju Predsjednika SRS Bosne i Hercegovine u vrijeme održavanja Svjetskog klupskog prvenstva na Karaotoku. Pored mnogih entuzijasta koji su dali svoj doprinos, neosporno i njegova velika zasluga da je prvenstvo uspjelo, te da smo i nakon završetka istog dobili za organizaciju istog najveca priznanja od strane CIPS federacije , predsjednika gosp. Mateolija i svih ucesnika prvenstva svijeta.
Klepic Djordje obavlja vrlo uspiješno i funkciju Predsjednika SRS Republike Srpske.Uspješan je poslovni covjek i od njega se ocekuje dalja konsolidacija SRS BiH, afirmacija na medjunarodnom planu, posebno na KUP-u Jadransko-podunavskih zemalja i Evropskom prvenstvu iduce godine u našoj zemlji krajem mjeseca septembra. Gospodinu Klepicu ovom prilikom cestitamo na izboru, cestitka dopredsjednicima Gogicu i Popovicu, te novoizabranom Upravnom odboru. Svima im želimo da daju zajedno sa nama svima koji to želimo daju puni doprinos u daljem razvoju i afirmaciji sportskognribolova u BiH.

Pročitajte i:   Poziv na Prvenstvo Federacije BiH u lovu šarana i amura

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.