Iz Udruženja i savezaNajnovije vijestiTakmičenja

SJECANJA NA 27. SVJETSKO KLUPSKO PRVENSTVO

ČAPLJINA – Karaotok 02-10.06.2007 godine, Bosna i Hercegovina
WORLD CLUBS FISHING SHAMPIONSHIP

Prije dvije godine u vremenu od 02-10.juna 2007.godine na Karaotoku-opcina Capljina organizovali smo 27.Svjetsko klupsko prvenstvo svijeta.
Sjecanja i uspomene naviru . Tih dana bilo je lijepo biti na Karaotoku družiti se sa vrhunskim majstorima ribolovnog sporta iz 25. zemalja. Pripreme , organizacija takmicenja, prisustvo 50.000 gledatelja, nezaboravan govor predsjednika svjetske ribarske asocijacije CIPS gosp Matteolija, pohvale, sve je to ostalo u nezaboravnom sjecanju.
Izvanredno 4. mjesto naše ekipe “Jelah-Tešanj” bio je šlag na uspijeh koji smo postigli sveukupnom organizacijom, u kojoj su od Takmicarske komisije, Organizacionog odbora, sudaca , policije, obicnih gradjana, clanova SRD “Capljina” , grada domacina Capljine , i ekipe “Jelah-Tešanj” svi od sebe dali poseban obol ovom nezaboravnom natjecanju i obavezali nas da se tih nezaboravnih trenutaka još jednom ovim rijecima i slikom podsjetimo.
Još jednom hvala svima na…

pomoci, sponzorstvu i ugledu koji je Bosna i Hercegovima ovom manifestacijom, stekla u svijetu, prije svega u velikoj svjetskoj ribarskoj zajednici.
BISTRO I HVALA !
Na OVOM LINKU kožete pročitati reportažu sa Svjetskog prvenstva i pogledati više slika.

Pročitajte i:   Jezero Mandek: Održano Prvenstvo SRS FBiH u lovu šarana i amura

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.