Najnovije vijestiTehnike i pribor

SAJAM LORIST 1. MEĐUNARODNA IZLOŽBA VARALICA – HAND MADE

Redakcije Ribolovačkog magazina i Fishing magazine international, u saradnji sa Novosadskim sajmom – sajmom Lorist i sajtom Varalicar.com, organizuje prezentaciju ručno ili seriijski rađenih, svih vrsta veštačkih mamaca – varalica (vobleri, metalne varalice, silikonci, strimeri…) na sajmu Lorist 2009. od 6. do 11. oktobra u Novom Sadu, na izložbenom štandu Mont – Press-a, u hali 1 Novosadskog sajma.

CILJ: Afirmacija kreatora – majstora koji u svojoj produkciji osmišljavaju i izrađuju varalice, kao i prezentacija široj ribolovačkoj publici, potencijalnim kupcima i velikim proizvođačima u zemlji i inostranstvu. Svi izlagači će dobiti sertifikat – učesničku diplomu o nastupu na izložbi.
Najzanimljivije kreacije će biti predstavljene na sajmu EFTTEX 2010, od 11 do 13 juna u Valensiji, u Španiji, na štandu Mont – Press-a.
Izložba će biti medijski ispraćena u specijalizovanim izdanjima.

NAČIN PREZENTACIJE: U izložbenim vitrinama će biti postavljeni eksponati uz navođenje podatak o autoru, uzorku – modelu, adresa, kontakt. Uzorci će biti postavljeni na posebnim panoima u grupacijama po nameni, načinu izrade….

PRAVO UČEŠĆA: Svi majstor – konstruktori iz zemlje, država u okruženju, iz celog sveta, koji imaju šta da pokažu i da njihovu kreaciju vide i drugi.

Pročitajte i:   Donji Vakuf: Održan Kup 'Open Ajvatovica 2024'

DOSTAVLJANJE EKSPONATA: Autori mogu dostaviti po jedan model ili seriju – kolekciju do 10 uzoraka, koja će ih na najbolji način predstaviti. Uz uzorke se može dostaviti i promotivni materijal (katalog, flajer, fotografija…).

PREUZIMANJE EKSPONATA: Eksponati se mogu preuzeti poslednjeg dana sajma ili u redakciji Ribolovačkog Magazina posle završetka sajamske priredbe.

UČEŠĆE NA IZLOŽBI JE BESPLATNO!

Eksponati se dostavljaju na adresu:

Mont – Press, Ribolovački Magazin
(za izložbu)
Poštanski fah 254
21000 Novi Sad, Srbija

ili lično donesu u redakciju na Novosadskom sajmu (pored Master centra).
Rok za dostavu je 3. oktobar 2009. godine, kako bi se na vreme koncipirala izložbena postavka. Učešće se može najaviti telefonom ili elektronski:

 +381 (0)21 452 750  +381 (0)21 452 750
info@ribolovacki-magazin.co.rs

Vidimo se na našoj izložbi na sajmu Lorist 2009. a vaše najbolje kreacije će svet videti na sajmu EFTTEX 2010 u Valensiji!

Stanko Popović

Vijest preuzeta sa www.varalicar.com

Pročitajte i:   UGSR 'Bistro' Zenica: Započela udruženjska 'Mala škola ribolova'

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.