Najnovije vijestiTehnike i pribor

NOVA on-line mušičarska prodavcnica “EVIL FLY”

Poštovane kolege mušičari,
Obaveštavamo Vas da je počela sa radom mušičarska ON-LINE prodavnica www.musicarenje.rs, pod nazivom “EVIL FLY”. Sajt je nastao saradnjom i spajanjem sajtova www.buythefly.rs i www.boulevard-shop.com.
Pored ponude koju su imala ova dva sajta, asortiman je proširen i svakim danom je bogatiji. U toku je ubacivanje novih artikala kako bismo kompletirali ponudu i zadovoljili sve zahteve naših cenjenih kolega mušičara.
Na početku rada omogućili smo slanje i plaćanje robe pouzećem na teritoriji Srbije, a veoma brzo tu mogućnost će imati i kupci na teritoriji čitave BiH. U narednom periodu planiramo plaćanje karticama kako za domaće kupce tako i za ostale iz celog sveta.
Cilj nam je da mušičari konačno na jednom mestu imaju kompletnu ponudu i time zadovolje sve svoje potrebe. Želimo da pružimo što kvalitetniju uslugu i postanemo prepoznatljivi ne samo kod nas već i u okruženju. Nadamo se da će naš doprinos dodatno popularizovati ovaj jedinstveni sport.
Bilo bi nam drago i čast da se prijavite na sajt kako biste redovno bili obavešteni o novinama koje donosi. Sve Vaše primedbe i sugestije su dobrodošle.

Pročitajte i:   Na rijeci Lepenici u Kiseljaku održano 3. kolo Premijer SPIN lige BiH

Unapred zahvalni,

Team “EVIL FLY”
www.musicarenje.rs…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.