NOVA on-line mušičarska prodavcnica “EVIL FLY”

Poštovane kolege mušičari,
Obaveštavamo Vas da je počela sa radom mušičarska ON-LINE prodavnica www.musicarenje.rs, pod nazivom “EVIL FLY”. Sajt je nastao saradnjom i spajanjem sajtova www.buythefly.rs i www.boulevard-shop.com.
Pored ponude koju su imala ova dva sajta, asortiman je proširen i svakim danom je bogatiji. U toku je ubacivanje novih artikala kako bismo kompletirali ponudu i zadovoljili sve zahteve naših cenjenih kolega mušičara.
Na početku rada omogućili smo slanje i plaćanje robe pouzećem na teritoriji Srbije, a veoma brzo tu mogućnost će imati i kupci na teritoriji čitave BiH. U narednom periodu planiramo plaćanje karticama kako za domaće kupce tako i za ostale iz celog sveta.
Cilj nam je da mušičari konačno na jednom mestu imaju kompletnu ponudu i time zadovolje sve svoje potrebe. Želimo da pružimo što kvalitetniju uslugu i postanemo prepoznatljivi ne samo kod nas već i u okruženju. Nadamo se da će naš doprinos dodatno popularizovati ovaj jedinstveni sport.
Bilo bi nam drago i čast da se prijavite na sajt kako biste redovno bili obavešteni o novinama koje donosi. Sve Vaše primedbe i sugestije su dobrodošle.

Pročitajte i:   Obavještenje o pomjeranju održavanja prva dva kola Premijer lige BiH u lovu ribe udicom na plovak

Unapred zahvalni,

Team “EVIL FLY”
www.musicarenje.rs…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.