Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Član Predsjedništva BiH iz RS primio je predsjednika Sportsko ribolovnog saveza BiH i delegaciju Svjetske ribolovne federacije

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske i predsjednik Organizacionog odbora 16. Evropskog prvenstva u mušičarenju ( fly fishing ), koje će se sljedeće godine održati u BiH, Nebojša Radmanović, primio je danas u Palati Republike u Banja Luci, Đorđa Klepića, predsjednika Sportsko ribolovnog saveza BiH i delegaciju Svjetske ribolovne federacije u kojoj su bili generalni sekretar federacije Borut Jerše, iz Slovenije, član Tehničke komisije Eduardo Ferrero iz Italije i članovi organizacionog odbora iz BiH.
Nebojša Radmanović je izrazio dobrodošlicu članovima delegacije kao i spremnost i otvorenost svih organizatora i domaćina, od lokalne zajednice pa naviše, na pomoći da 16. evropsko prvenstvo bude održano na najvišem organizacionom i takmičarskom nivou.
Članovi delegacije Svjetske ribolovne federacije informirali su predsjednika Organizacionog odbora gospodina Radmanovića, o svim tehničkim i organizacionim pripremama za održavanje 16. Evropskog prvenstva u mušičarenju.
Tokom razgovora je istaknuto da su uslovi više nego dobri za uspješno održavanje 16. evropskog prvenstva u mušičarenju sljedeće godine u BiH.
Kabinet člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske

Pročitajte i:   Poziv na Kup SRS BiH u lovu ribe udicom sa hranilicom

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.