Još jedna prezentacija – Pontoni

I treći mail u nizu u kojem su se javile firme koje imaju proizvode, a koji su vezani ili mogu biti vezani uz ribolov.
Ovaj put je u pitanju firma Intereuro d.o.o. – predstavnik kompanije Marinefloor iz SAD, a koja se bavi proizvodnjom vodenih pontona i sa time povezane tehničke opreme.
No, da ne improvizujem, ide mail i slike u koju svrhu se sve mogu iskoristiti ti pontoni.
Zbog svoje jednostavnosti i praktičnosti su jako interesantni.Pročitajte prezentaciju firme i pogledajte slike pontona (sa cijenama) u nastavku vijesti.
«Marinefloor / Vodeni pontoni»
Poštovani,
javljam se kao predstavnik inženjersko transportne tvrtke Intereuro d.o.o. koja je postala predstavnik kompanije Marinefloor iz SAD – a, za područje vodenih pontona i sa time povezane
tehničke opreme. Namjera nam je predstaviti proizvodni program za koji je naša tvrtka postala licencirani proizvođač i konstruktor na području naše regije.
Kompanija Marinefloor egzistira sa svojim partnerima na području gotovo cijelog svijeta, o čemu se podaci za sada mogu naći na web stranici: www.marinefloor.com.
U koliko vas neki od prizvoda zanima podrobnije, mi vas možemo opskrbiti sa potrebnim podacima.
Naši proizvodi su prvenstveno namjenjeni manipulaciji i vezivanju plovnih objekata u blizini obale, te proširenju korisne površine sa svrhom fizičkog kretanja osoba, što se može izvesti različitim dizajnerskim i konstruktivnim rješenjima prema dogovoru. Gospodarske grane gdje su ovako dizajnirani proizvodi našli primjenu su:
• Turizam, transport i sportske aktivnosti povezane s vodom
• Marikultura, kod uzgajališta i mrijestilišta riba i školjki
• Industrija, kao pomoćno sredstvo kod raznih djelatnosti
• Vojska i oružane snage

Pročitajte i:   Profesor iz Tuzle upozorava: Godinama trpimo ekološko nasilje, cijenu će platiti nove generacije

Trajnost proizvoda i u slatkoj i u slanoj vodi je zbog posebo dizajniranog materijala vrlo duga, s garancijom proizvođača na komponente od pet godina. Takođe proizvodi zadovoljavaju testove na UV zračenje, kiseline, ulja i druge zagađivače. Premještanje je prilično jednostavno, jer ukoliko je potrebno cijela instalacija se lako može rastaviti i ponovo sastaviti. Danas, na nekim mjestima, postoje instalacije od preko dvadeset godina.
Uz upučivanje na referentnu web stranicu, želimo Vam preliminarno približiti naše proizvode prikazom kratke fotogalerije koja se nalazi u nastavku, kako biste vizualno dobili predođbu o proizvodima.
Srdačno, Intereuro d.o.o. i Marinefloor!
Osoba za kontakt:
Saša Franić, dipl. ing.
Mob. 098 / 342 878
Email adresa: s_franic@yahoo.com
Skype: sasa_franic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.