Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Ribolovne novine Sportsko ribolovnog saveza Republike Srpske

Prošle godine, dok sam službeno bio u Ribniku, u zgradi opštine Ribnik, naišao sam na ove Ribolovne novine Sportsko ribolovnog saveza Republike Srpske.Nisam imao pojma o postojanju ovih novina, i ovo je lijep i hvale vrijedan potez Sportsko ribolovnog Saveza Republike Srpske.
Novine uredjuje prof. Miroslav Katalina iz Čelinca, izdavanje novina finansira SRS RS, a redakcija su, uz gosp. Katalinu, ribolovci-entuzijasti koji žele i na ovaj način popularizovati sportski ribolov i informisati članstvo Sportsko ribolovnog saveza Republike Srpske o dešavanjima u Savezu, Udruženjima, na takmičenjima i na vodama u Republici Srpskoj.
Za ovaj put sam pripremio Ribolovne novine iz
decembra 2007. godine koje sam tada našao u Ribniku, a prije par dana sam od prof. Kataline dobio i najsviježije izdanje iz januara 2010. godine koje će se takodje naći na stranici, ali ne u pdf formatu kao ovaj stari broj.
Bistro profesoru i ekipi okupljenoj oko Ribolovnih novina, i nadam se da ćemo u narednom periodu intenzivnije i jako dobro sarađivati.
UPUTSTVO ZA ČITANJE NOVINA:Nakon što vam se ispod ovog teksta pojavi “prozor” u kojem će biti smještene Ribolovne novine, kliknite na kockicu koja se nalazi u gornjem desnom uglu “prozora” i isti će vam se otvoriti preko cijelog ekrana.Kada se “prozor” otvori preko cijelog ekrana, na vrhu, a na sredini prozora, vidjećete brojeve koji označavaju koliko fajla se “download”-ovalo.Kada taj broj dostigne 100%, prva strana Ribolovnih novina će vam se prikazati u “prozoru”, a stranice listate sa strelicama koje se nalaze sa lijeve i desne strane malog kvadratića na sredini u kojem vam se prikazivao procenat “skidanja” Ribolovnih novina

Pročitajte i:   Održan Kup SRS F BiH u lovu ribe udicom na plovak

[wp-pdf-view
swf=”http://www.bistrobih.ba/nova/wp-content/plugins/wordpresspdf/Ribolovne_novine_SRS_RS_decembar_2007.swf”
width=”500”
height=”400”
/]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.