“Bistro”Sydney – Novo kolo takmičenja

Dana 17. i 18. aprila održat će se Sydney Metropolian Division of the New South Wales Fishing Clubs Association(SMD) The John Nicholls Estuary Championship, vrlo važno takmičenje za članove kluba “Bistro” Sydney.
Takmičenje će se odvijati u zaljevskim vodama u i oko Sydney-a sa obale i sa čamcima.Takmičenje počinje u petak u ponoć i traje do nedelje u 11 ujutro.
Vaganje je u 1 pm u Canada Bay Community Centre -A FA 1A Gipps Street Concord.
Kako napisah, takmičenje je sa nas važno iz tog razloga što je u ovoj takmičarskoj sezoni SMD-ja klub “Bistro” trenutno na drugoj poziciji samo 109 poena iza prvoplasiranog kluba AFA Canada Bay dok u pojedinačnim konkurencijama ubjedljivo vode u kategoriji najboljeg ribara pojedinca seniora Fikret Kolarić, najbolji veteran Mirsad Bošnjak-Panter, najbolji junior Jasmin Ljubljanac i najbolja u ženskoj konkurenciji i konkurenciji sub-juniora Šejla Ljubljanac, te bi kontinuiranim uspjehom
kompletnog tima bio nastavljen put ka titulama u ovoj takmičarskoj sezoni SMD-e.
Trenutno su oformljena dva tima seniora,jedan tim juniora i jedan tim sub juniora sa samo dva čamca.Da bi kompletan tim “Bistra”imao više uspijeha potrebno je više timova sa pojedincima koji znaju loviti ribu i koji posjeduju čamce.
Pozivamo sve registrovane članove “Bistra” i SMD da nam se priključe u borbi za titulu i sve one koji to žele u sljedećoj takmičarskoj sezoni a koji posjeduju čamce da nam se pridruže i pomognu klubu u osvajanju titule.
Kontakt telefoni su Predsjednik Ado 0430097646, Mirso  0413327642, Hazim 0421704235, Fikret 0418211020, Elvis 0402106178 ili Ermin 0410550590
Bistro iz “Bistra Sydney”

Pročitajte i:   "Drinska avantura" u Foči krajem jula: Sport, ribolov, avanture i zabava na jednom mjestu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.