Najnovije vijestiTehnike i pribor

Poziv za upis na “Školu mušičarenja”

Udruženje “Bistro!”, Bosna i Hercegovina organizuje školu mušičarenja za ribolovce koji bi željeli naučiti i ovu tehniku.

Zahvaljujući članovima Udruženja: Nedimu Drljeviću, Rusmiru Fajkoviću i Suadu Drkiću, obezbjeđeno je 9 kompleta za mušičarenje (štapovi, role, šnjure) kojim bi se vršila obuka tehnike (zabačaja), te 6 kompleta alata za vezanje mušica, gdje bi u sklopu škole održali i kurs vezanja.

Prvi sastanak će biti organizovan tokom iduće sedmice u prostorijama SOS – Dječija sela BiH, gdje bi se dogovorili o terminima predavanja.

Zahvaljujući ljubaznosti Mensura Jahjefendića – Meme, prvog EFFA instruktora u Bosni i Hercegovini,u subotu 23. 04. će biti održan prva pokazna vježba zabacivanja i prezentacije vještačke mušice.
Škola je besplatna, a prijaviti se možete na bistrobih@gmail.com ili info@bistrobih.ba ili na telefone 061/188-093 begin_of_the_skype_highlighting 061/188-093 end_of_the_skype_highlighting i 061/201-620 begin_of_the_skype_highlighting 061/201-620 end_of_the_skype_highlighting

Pročitajte i:   Poziv na Jadransko podunavski kup u disciplini 'mušičarenje' - Crna Gora

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.