EkologijaNajnovije vijesti

Promocija 9. Međunarodnog ekološkog sajma ‘EKOBIS’ u VTK BiH

U prostorijama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine Privredna komora Unsko-sanskog kantona održat će promociju i predstavljanje 9. Međunarodnog ekološkog sajma „EKOBIS“.
Promocija će biti upriličena u utorak,  24. maja .2011. godine sa početkom u 12 sati.
Na prezentaciju su pozvani svi zainteresirani privrednici, predstavnici stranih ambasada u BiH i predstavnici komorskog sistema u BiH da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj i saznaju šta ih to čeka u Bihaću ove jeseni na već tradicionalnom sajmu „EKOBIS“.
EKOBIS je sajam izložbeno-prodajnog karaktera.
Ovogodišnji sajam je svojim sadržajem i pratećim događajima posvećen vodi kao izvoru života. U okviru pratećih sadržaja ove godine organizator najavljuje ‘ Konferenciju o regionalnoj saradnji na temu „Turizam na vodi“’
Ostali prateći sadržaji su edukacijski programi, okrugli stolovi, stručni skupovi, prezentacije i promocije firmi, proizvoda i projekata, poslovni susreti privrednika, ekološke akcije, dječje ekološke radionice, kulturno-umjetnički, sportsko-rekreativni sadržaji i ostalo.
Na sajmu su do sada promovirani izlagači iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Austrije, Njemačke, Češke, Slovačke, Italije, Francuske, Turske, Finske i Izraela.

Pročitajte i:   Busovača: Na rijeci Lašvi održano 2. kolo Premijer SPIN lige BiH

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.