Obavijest o statusu odlaska Seniorske ekipe na ROI u Italiju

Za odlazak na Svjetsko prvenstvo plasman su izborili sljedeći takmičari:

  1. Čaušević Samir,
  2. Veselinović Zoran,
  3. Vučenović Duško,
  4. Filipović Alija,
  5. Pilav Ragib,
  6. Đug Muris,
  7. Pejinović Pero pomoćnik slektora,

što sa selektorom čini ekipu od 8 članova.

Na sjednici Upravnog odbora u martu mjesecu određena su 3 člana U.O. koji će pomagati u realizaciji iznalaženja finansijskih sredstava za odlazak na svjetsko prvenstvo.

Do danas nemamo nikakav izvještaj da je dobijena neka pomoć. Takmičari pokušavaju na sve načine da probaju iznaći sredstva za odlazak Do sada su potvrđene prijave od Vučenović Duška, Filipović Alije i Đug Murisa, kao i moje lično učešće za obezbjeđenje sredstava. Lično sam rezervisao spavanja po 20,00 EUR / na dan, ali koja se moraju platiti 50% do 31.05.2011.g. Sa gospodinom Milom (Emiliano Colombo) sam već razmijenio e-mailove o stazi (način ribolova, mamci i krma) što bi nam pomoglo za treninge kao i samo takmičenje. Gospodin Đug je sekretaru poslao pismo za donaciju od firme Sensas što očekujemo da bi se dobilo na stazi.

Pročitajte i:   UGSR 'Mrena' Živinice: Održan 3. Kup u ribolovu 'Živiničko ljeto 2019'

Poštovani još jednom Vas molim da sami riješite šta će biti sa reprezentacijom, jer krajnji rok je 31.05.2011.g., tako da se zna da li se ide ili ne.

Lično bih želio da ide reprezentacija koja je na početku i navedena. Svaka preinaka spiska bi stvorila niz ružnih komentara koji bi se odrazili na sva ostala naša takmičenja kao i loše međuljudske odnose. Zadovoljan sam pristupom samih takmičara i očekujem da će takvi ljudski odnosi ostati i dalje.

Ukoliko postoje ikakve šanse, radi takmičara, želio bih da isti odu na svjetsko prvenstvo.

 

S poštovanjem i pozdrav BISTRO!

 

Tuzla, 27.05.2011.g.                                                                         Selektor:

Vahid Lelić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.