Promocija Bh. ljepota – www.go2bosnia.com

Uzimajući u obzir da dosta zemalja u svijetu ulaže velika sredstva u razvoj turizma i prezentiranje domaćih turističkih mogućnosti – što zauzvrat doprinosi punjenju njihovih budžeta – ovom prilikom moramo spomenuti jednu novu, volontersku, web stranicu koja ima sličan cilj kada je riječ o Bosni i Hercegovini.
Naime, riječ je o web stranici www.go2bosnia.com koja pokušava predstaviti našu zemlju u najljepšem svjetlu potencijalnim stranim turistima i koja upravo cilja na turiste sa engleskog govornog područja i one koji se služe engleskim jezikom.
Na www.go2bosnia.com možete naći predstavljanje većine atraktivnih turističkih destinacija naše zemlje kroz multimedijalni pristup, t.j. kroz video materijale i albume slika sa osnovim tekstualnim podacima o lokaciji.
Kod pojedinih članaka dostupne su i flash prezentacije koje posjetitelju omogućavaju da razgleda neki objekat ili lokaciju u 360 stepeni. Poseban naglasak, pored turizma i turističkih ljepota naše zemlje, autori web stranice su dali sportovima koji se praktikuju u prirodi poput brdskog biciklizma, planinarenja ili hikinga, te predstavljanju atraktivnih lokacija za pomenute sportove.
Iako je stranica nedavno pokrenuta, te je rezultat volonterskog rada, već sada posjetilac može provesti kvalitetno vrijeme uživajući u pregledu prelijepih krajeva naše zemlje. Preporučujemo vam da posjetite www.go2bosnia.com, a autori vas pozivaju da doprinesete radu stranice materijalima, savjetima ili preporukama.
Svi ste dobrodošli!

Pročitajte i:   SRK 'Bosna' Maglaj: Sutra 1. Memorijalni KUP 'Fuad Vrgovčević'

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.