MM Lures – ručno rađeni mamci za lov grabljivica

MM Lures podrazumjeva ručno rađene vještačke mamce za lov grabljivica na slatkim i slanim vodama.

MM Lures vam za sada nudi asortiman jerkova, voblera pilkera i swimbaitova u nekoliko veličina i mnoštvu dekora, ručno izrađenih od pažljivo odabranih komada najkvalitetnijeg drveta.

Svaki primjerak se ručno farba, podešava i testira na divljim vodama. Ove varalice su za nekoliko mjeseci ozbiljnog testiranja na rijekama i jezerima Balkana dokazale lovnost u pecanju smuđa, štuke, bucova i basa.

Za ovu priliku posebno izdvajamo jerkove i swimbaitove.
Jerkovi se izrađuju u veličinama od 9 do 20cm, a swimbaitovi od 7 do 25cm, a ono što ih izdvaja iz grupe ‘standardnih’ jeste mogućnost perfektnog vođenja sa prosječnim varaličarskim štapom, što znači da sa ‘četrdesetgramcem’ idealno plasirate jerk od 12-ak cm.
MM Lures proizvodi su se pokazali efikasnim i u slanoj vodi, gdje su na pilkere lovljeni bakalari (i na jerkove), polaci…
Inače, MM Lures pilkeri su izrađeni takodje od drveta, koje im daje specifičnu akciju, a odgovarajuće olovno otežanje omogućava daleke i precizne izbačaje.

Pročitajte i:   USR 'Sarajevo 1906': Poziv na udruženjsko takmičenje u lovu ribe udicom na plovak Memorijalni kup 'Ermin Hadžić'

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.