Najnovije vijestiTakmičenja

“Škobaljijada” Bratunac 2012.

Za sve ljubitelje Drine i pecanja škobalja nama iz KAPITALCA je čast najaviti narednu Škobaljijadu koja se tradicionalno održava svake druge subote u avgustu na lokaciji „Rajska plaža“, Bratunac.

Prijave se mogu izvršiti na sam dan takmičenja prilikom prijave i uplate kotizacije ili na brojeve telefona kontakt osoba-domaćini su : gosp. Boban Filipović– ribočuvar 065-981-257 i gosp. Branko Milovanović – predsjednik SRD “Drina“ Bratunac 065-913-220.

Uprava SRD “Drina” Bratunac će tek pred samo takmičenje odrediti takmičarske staze iz želje da se odaberu lokacije gdje riba najbolje radi.

Inače za sve ribare su obezbjeđeni obroci ujutro i nakon takmičenja. Biće takođe i nagrade u ribarskom priboru za one najuspješnije.  U prilogu su slike sa predhodne škobaljijade sa kojih se vidi mjesto okupljanja na Rajskoj plaži, detalji sa izvlačenja pozicija, autobus koji je obezbjedila Opština Bratunac za prevoz do najdaljih lokacija i naravno slike vode prelijepe nam Drine.

Inače, kako sami ribari ističu, puno faktora utiče da neko pobijedi taj dan i često se dešava da pobjedu odnese neko ko nije „vrhunski ribar“ ili se to tješe majstori koji ne pobijede. Prosudite sami svojim učešćem 11.08.2012., Rajska plaža, Bratunac. Bistro !

Pročitajte i:   Poziv za prijavu za učešće u Premijer ligi BiH u lovu šarana i amura

2 thoughts on ““Škobaljijada” Bratunac 2012.

  • prepravite datum, takmicenje je 11.08.2012 pozz

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.