Oтворени куп Mодриче у вараличарењу и такмичење у прављењу фиш-паприкаша

Организатор такмичења је СРД “Оптима” Модрича
Такмичење у вараличарењу ће се одржати 12.08.2012.  годинe на ријеци Босни на локалитету Стари мост, а такмичење у прављењу фиш-паприкаша на мотелу Мајна.
Право учешћа имају сви заинтересовани риболовци уз уплату котизације од 25,00 км на жиро-рачун број 5620110000231980.
На уплатници уписати име и презиме такмичара, а прималац: СРД “Оптима” Модрича, сврха дознаке: котизација за такмичење.
Пријаве слати на : zlatnaribicamd@gmail.com и телефон удружења СРД “Оптима” Модрича  053 813-717 код секретара.Бодују се све врсте грабљивица. Вода обилује следећим врстама: сом, смуђ, клен, буцов, штука и мрена.
САТНИЦА:
Долазак и пријава такмичара, тј. потврда учешћа – 08,00
Извлачење стартних мјеста – 08,30
Почетак пецања – 09,00
Крај – 14,00
Проглашење побједника и свечани ручак -15,00

Наградни фонд је 70% од укупно уплаћене котизације свих такмичара + пехар и медаље.
Такмичари који планирају да ноће могу да се јаве организатору такмичења који ће им наћи повољан смјештај. Постоји могућност камповања.
За све информације се јавити на телефон удружења СРД “Оптима” Модрича.
Заинтересовани могу преузети правилник такмичења електронским путем или лично пред почетак такмичења.

Pročitajte i:   Igor Milanović, ribolovac po očevim aršinima (CG)

У сарадњи са мотелом “Мајна” организујемо први отворени Куп Оптима-Модрича у прављењу рибље чорбе. Такмичење ће се одржати на простору код мотела “Мајна” са следећом сатницом:
Пријава екипа – 8,00 – 9,00
Подјела рибе и уређење простора – 9,00 -10,00
Припремање рибље чорбе – 10,00-12,00
Предаја узорака припремљене рибље чорбе – 12,00-12,30
Дегустација и оцјењивање чорбе од жирија – 12,30-13,30
Проглашење побједника и додјела признања – 14,00-14,30
Ручак за такмичаре и госте – 15,00
За све екипе обезбјеђена риба, дрва и вода.
Побједник добија прелазни пехар, а три првопласиране екипе медаље.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.