12:09 pm - Nedjelja April 21, 2019

Strava u Rusiji: Ribari se izgubili u Sibiru, a da prežive ubili i pojeli kolegu!?

Dva ribara helikopterom su prevezena na sigurno nakon tri mjeseca, a policija je osim njih pronašla i ostatke njihovog prijatelja izrezanog na komade
Dva ribara koja su izgubljena u Sibiru osumnjičeni su da su ubili i pojeli svog prijatelja kako bi preživjeli. Nedostaje i četvrti član posade pa se sumnja da je i njega zatekla ista sudbina.

Alexander Abdullaev (37) i Alexei Gradulenko (35) dovedeni su na sigurno helikopterom, a preživjeli su na temperaturama koje su se spuštale i ispod minus 30 stupnjeva Celzijevih, tri mjeseca nakon što su krenuli u ribolov. Policija je osim njih pronašla i ostatke jednog do njihovih prijatelja čije je tijelo bilo isjeckano na komade i nije se moglo odmah identificirati. Vjeruje se da su se muškarci okrenuli kanibalizmu zbog gladi, prenosi 24sata.hr.

Oba muškarca poriču da imaju išta s ovom smrću. Na dijelovima tijela koji su pronađeni jasno se vide rezovi. To znači da je tijelo isjeckano na komade. Dijelovi tijela su prebačeni u mrtvačnicu, rekao je izvor za Siberian Times i dodao da sve upućuje na nasilnu smrt te da je policija pokrenula istragu.

Ribari i dalje negiraju da imaju bilo što sa smrću Viktora Komarova (47) i Andreia Kurochkina (44). Tvrde da su ih ostavili u napuštenoj kući kopača zlata, a da su oni pokušavali pronaći pomoć. Policija ih još uvijek nije uhapsila.

Komentari

Facebook komentari

Powered by Facebook Comments

Filed in: Iz svijeta

No comments yet.

Leave a Reply