Iz regijeNajnovije vijestiTakmičenja

Такмичење за децу ”Удицом против дроге 2013.”

Udicom-protiv-droge-karavukovoКлуб Спортских Риболоваца “ДУНАВ КАРАВУКОВО“ Каравуково, поводом предстојећег такмичења које ће се одржати 21.  и 22. септембра 2013. године, позива све људе добре воље да се придруже акцији и дечијем такмичењу “УДИЦОМ ПРОТИВ ДРОГЕ“.

У сарадњи са Црвеним Крстом Оџаци, Полицијском станицом Оџаци, Основном школом “Бора Станковић“ из Каравукова одлучили су да наставе са акцијом и ове године под слоганом “УДИЦОМ ПРОТИВ ДРОГЕ“. Такмичење ће осим спортског имати и едукативни карактер са акцентом приближавање деце природи и спортском риболову. Предавање о штетности дроге на такмичарској стази деци одржаће представници МУП-а и Црвеног Крста Оџаци, док ће представници из Риболовачког Савеза Србије предавати о начину и врсти риболова.

Прошлогодишње такмичење на коме је учествовало 130 деце како из наше тако и из суседних општина је било више него успешно. Деци су поред ужине и освежења подељене и вредне награде, свако дете је добило и такмичарски штап од 3м, комплетан ситни прибор за пецање, док су прва три места добила и пехаре.

Pročitajte i:   Završena Premijer SPIN liga za 2024. godinu

Галерију слика са прошлогодишњег такмичења можете погледати кликом на линк – Галерија

Велико залагање и ангажовање идејних твораца акције на овом подручју је довело до тога да такмичење буде прихваћено међу најмлађом популацијом, нашом децом. Акција је јединствена како код нас тако и у свету и настојаће да из годину у годину привуче што више деце и омладине да се укључе у борби против наркоманије на један специфичан начин, спортским риболовом.

Ове године интересовање за акцију је још веће, очекује се 150-200 деце из целе Србије, а добиће и међународни карактер јер су најављене екипе их Хрватске и Босне и Херцеговине.

Овим путем вам се обраћамо да подржите ову манифестацију и акцију која ће поред спортског имати и едукативни карактер. Вашим учешћем и донацијом ћете помоћи да манифестација успе и да сва деца на крају такмичења оду задовољна и пуна лепих утисака.

Сви који желе да помогну акцију “УДИЦОМ ПРОТИВ ДРОГЕ“ могу својом вољом да донирају онолико колико могу, сума није битна, већ показана воља за учешћем и самим тим помагање прикупљања новца од којег ће бити купљени поклони за сваког учесника који буде присутан тога дана.

Pročitajte i:   Hа језеру Aлаговац почело Oпштинско такмичење у спортском риболову

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.