EkologijaIz svijetaNajnovije vijesti

FOTO: Džilijan Anderson gola u kampanji za zaštitu riba

408021_gilliananderson_ffGlumica Džilijan Anderson, koja se proslavila ulogom agenta Skali u seriji “X Files”, pozirala je gola u kampanji za zaštitu riba “Fishlove”.

Pridružile su joj se i druge poznate ličnosti, koje su intimne dijelove tijela prekrile ribama različitih vrsta.

Džilijan Anderson je pozirala sa jeguljom oko vrata koja joj je prekrila grudi. Zvijezda je potpisala peticiju kojom se zahtjeva regulacija ribolova.

“Nevjerovatne životinje koje žive u okeanu sistematski se uništavaju ogromnim mrežama koje hvataju sve što im se nađe na putu. Treba da utičemo na parlament da izglasa zakon o njihovoj zaštiti”, navodi se u tekstu peticije.

Peticija se odnosi na glasanje u Evropskom parlamentu 10. decembra, kojim bi mogao da bude izglasan zakon o zabrani destruktivnih oblika ribolova u Atlantskom okeanu.

Peticiju su potpisali i DJ Goldi, glumac i reditelj Žan Mark Bar, glumica Olivija Vilijams, njena koleginica Barbara Kabrita i novinar Emanuel de Brante. Oni su takođe pozirali goli sa ribama.

Pročitajte i:   Poziv za učešće u Premijer ligi BIH u lovu ribe udicom na plovak za kategoriju invalida, master veterana i veterana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.