Iz regijeIz Udruženja i savezaNajnovije vijestiTakmičenja

Hоћно такмичењe у пецању терпана у Каравукову (SRB)

plakat-terpanКСР ”Дунав Каравуково” из Каравукова, организује по трећи пут ноћно такмичење у лову Терпана (цверглана) дана 19. априла 2014. године. Манифестација, поред такмичарског има и за циљ, поспешивање оздрављења рибљег фонда од такозваног рибљег корова.

На прошлогодишњем такмичењу је учествовало 42 екипе, док се ове године очекује много већи број такмичара, што се види, како организатор каже, по досадашњим пријавама.

Пријављивање се врши до 18. априла 2014. године.

Право учешћа имају сви спортски риболовци. Такмичење траје пет сати а бодује се искључиво улов терпана и то по систему грам-бод. Такмичење се одвија у пару по два такмичара сваки са по два штапа са по две удице.

Избор мамаца је слободан а такмичари сами осветљавају место за пецање. Такмичење ће бити одржано на тромеђи код сплава са почетком у 17:00 часова и трајаће пет сати.

Уплата је 750 динара, односно 1.500 динара по такмичарском пару и може се извршити и на такмичарској писти.

Pročitajte i:   Poziv na Prvenstvo F BiH u lovu ribe udicom na plovak za mlađe kategorije

За првопласиране екипе су припремљене следеће награде: за прво место машиница Spro blue arc 730 (два комада), за друго место машиница Spro dragmaster 830 (два комада) и за треће место машиница Spro royality 450 (два комада).

”Леп терен и добар домаћин су загарантовани, док посебну пажњу привлаче и добре награде за екипе које победе. Бистро и добродошли у Каравуково, место које има велико срце за све риболовце. – Председник КСР ”Дунав Каравуково”, Дејан Антанасковић.

Телефон за све информације: 060/ 07 63 559

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.