Iz Udruženja i savezaNajnovije vijestiTakmičenja

Plaćanje kotizacije za takmičenja u državnim ligama takmičarima iz SRS FBiH

logo-srs-f-bih-baNa temelju članka 37  Statuta Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH, Upravni odbor na sjedniici održanoj kroz pismeno izjašnjavanje članova Upravnog odbora, dana 11. 04. 2014. , donosi:
O D L U K U o plaćanju kotizacije za nastup članova Saveza BiH u državnim ligama koje za 2014. godinu organizuje SRS Bosne i Hercegovine
 • Član 1.
  Svim takmičarima članovima Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH na ime pomoći za nastupe u državnim ligama izvršit će se iz sredstava rezerve saveza uplata kotizacije u iznosu od 15 KM po održanom kolu lige u kojem je takmičar iz Federalnog saveza nastupio.
 • Član 2.
  Takmičari koji žele da ostvare pravo za dodjelu pomoću i plaćanje kotizacije dužani su:

  • Od sekretara takmičenja/lige zatražiti račun kojim pravda iznos i nastup u ligi,
  • Račune za sva tri kola poslati putem sekretara ili poštom na adresu, nakon održana sva tri kola lige (ili jednog kola ako je samo održano jedno kolo) putem sekretara lige ili osobno na adresu Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH, najkasnije 7 dana po održavanju svih kola lige u kojima je takmičar učestvovao radi refundacije kotizacije.
 • Član 3.
  Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a uplata sredstava članovima izvršit će se na njihov osobni račun ili ako ga nemaju na žiro račun SRD u čije ime nastupaju u državnoj ligi. Pravo refundacije imaju takmičari za discipline: Plovak sve kategorije, Fly Fishing sve kategorije, SPIN liga i šaranska liga pojedinačno.
Pročitajte i:   Obavještenje o prijavama za Premijer Feeder ligu SRS BiH
Odluku možete preuzeti na sljedećem linku
Dana, 11.04.2014. godine
Predsjednik SRS Federacije BiH,  Lelić Vehid

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.