Iz svijetaNajnovije vijesti

Našao vibrator u ribi!?

vibrator-u-ribi-2Jedan norveški ribar se jako iznenadio kad je u utrobi bakalara pronašao vibrator od 15 centimetara te rekao da je šansa da ova riba proguta seksi igračku jednaka onoj da vam se meteorit zabije u glavu.

Mogućnost da u utrobi bakalara nađete seksi igračku jednaka je onoj da vam se u glavu zabije meteorit, kazao je 64-godišnji norveški ribar kada je u svojoj mreži pronašao ribu od 5 do 6 kilograma i u njezinu želucu vibrator od 15 do 16 centimetara.

“Najprije su iz nje izašle dvije haringe, a zatim sam pronašao narančasti gumeni predmet”, rekao je Bjoern Frilund koji je ribario na zapadnoj obali Norveške.

“Znam da bakalar proždire gotovo sve, ali izgledi da bakalar proguta vibrator jednaki su otprilike izgledima da vam se meteorit zabije u glavu”, kazao je.

Ribarev sin ovjekovječio je neobičan ulov, a otac se potrudio rekonstruirati događaje.

Bakalar je taj vibrator s motorom, ali bez baterija, zamijenio za lignju, smatra Frilund koji ima i odgovor na to kako se vibrator našao u moru.

Pročitajte i:   Završena Liga SSRD Zeničko-dobojskog kantona

“Može biti da je neka frustrirana dama bacila igračku s Expressa”, turističkog broda koji plovi idličnom norveškom obalom.

Tekst: rtl.hr
Foto: andalsnes-avis.no

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.