Iz regijeNajnovije vijesti

Novi Sad – međunarodni sajmovi lova, ribolova i sporta, šumarstva, hortikulture i automobilizma

novosadski-sajam

Novosadski sajam biće od srede, 1. oktobra domaćin izlagačima i posetiocima na MEĐUNARODNIM SAJMOVIMA „LORISA“, u okviru kojih se održavaju međunarodni sajmovi lova, ribolova i sporta, šumarstva, hortikulture i automobilizma. Dva dana kasnije, od petka, 3. oktobra, počinje Međunarodni sajam konjarstva i sersana, a svi zajedno završavaju se u nedelju, 5. oktobra.

 Sledeći savremeni koncept organizacije sajamskih priredbi, s posebnim zadovoljstvom Vas pozivamo u posetu prvim jesenjim manifestacijama na Novosadskom sajmu.

Naime, u saradnji sa izlagačima Novosadski sajam priprema brojna dešavanja u Hali 1 – gde se održava Sajam lova i ribolova, dok će u Hali 1a i na otvorenom prostoru biti predstavljena najnovija dostignića u oblasti šumarstva i hortikulture.

U Hali „Master“, u segmentu posvećenom automobilizmu, biće predstavljeni modeli najpoznatijih svetskih proizvođača.

Verujemo da će posebno zanimanje posetilaca izazvati aktivnosti na Međunarodnom sajmu konjarstva i sersana, koji se održava na otvorenom prostoru. Ta manifestacija okupiće odgajivače konja, ergele, konjičke klubove i udruženja iz zemlje i okruženja.

Tokom Sajma biće održana i međunarodna takmičenja u

preponskom i dresurnom jahanju, vožnji zaprega, a biće organizovan i bogat prateći program.

Pročitajte i:   PREDSTAVLJAMO: Pribor i oprema za ribolov 'Fleshpot' doo Sarajevo

Detaljnije informacije o aktivnostima koje se priremaju tokom Međunarodnih sajmova „Lorisa“ i Međunarodnog sajma konjarstva i sersana možete pronaći na adresi www.sajam.net.

sika-sajam

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.