NajaveNajnovije vijesti

Ниш: 17. Сајам лова и риболова од 22. до 26. априла

hala cair17. Сајам лова и риболова, тренутно најјачи Сајам ове врсте у Србији, одржаће се у Хали „ЧАИР“ у Нишу, од 22. до 26. априла ове године уз учешће великог броја излагача из целе земље.

На Сајму ће бити присутни: увозници, дистрибутери, продавци и, све више произвођача опреме за лов, риболов и боравак у природи.

С обзиром да је ово први већи Сајам те врсте у овој години, ови новитети за наступајућу сезону, практично ће бити изложени на Нишком сајму уз најаву излагача да ће бити и значајних снижења.

Сајам сваке године посети велики број заљубљеника у лов, риболов и уопште природу, не само из Ниша и шире околине, већ и из суседних земаља, Бугарске, Македоније, Босне…

Нишки Сајам је постао стециште свих оних који воле лов и риболов, па с обзиром на популарне цене улазница, сматрамо да ће и ове године бити добро посећен.

Ту је и традиционална изложба ликовних радова ученика основних школа на тему лов и риболов, такмичење мушичара итд., итд.

Pročitajte i:   Više od 300 osoba će 21. aprila čistiti jezero Modrac, žele mu vratiti stari sjaj

Све информације у вези Сајма могу се добити на тел. 018/511980 и 063/404170. Организатор Сајма је Спортски центар „ЧАИР“ Ниш

 ДОБАР ПОГЛЕД И БИСТРО !!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.