Najnovije vijestiTehnike i pribor

“Lorist” od sutra na Sajmu

banner-news-sr

Svečano otvaranje Međunarodnog sajma lova, ribolova i sporta, kao i sajmova Hortikulture, Šumarstva i Sajma “Eko-svet” biće održano sutra od 11 časova, a kapije za posetioce otvaraju se u 10 časova.

U okviru Sajma lova, ribolova i sporta, uz uobičajenu ponudu za ribolovce, prvi put će se predstaviti više od 20 manufaktura i “Hand Made” proizvođača sitne opreme za ribolov.

Lovcima će tradicionalno biti ponuđeno obilje noviteta, lovačko i sportsko naoružanje, pištolji, revolveri, lovačke puške, karabini…

Kako bismo sa Sajma ispratili zadovoljne izlagače, potrudili smo se da imamo i zadovoljne posetioce.

Bogate sadržaje u izlagačkom delu upotpuniće poslovni programi, ali i atraktivni sadržaji. U organizaciji Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo biće priređena izložba lovačkih trofeja pod nazivom “Lovstvo i lovišta Srbije”.

Dan lova,  Finalno takmičenje u kuvanju lovačkog paprikaša, takmičenje u gađanju glinenih golubova “Kup Novosadskog sajma” tek su deo programa kojima Sajam dočekuje lovce.

Svoj dan imaće i ribolovci. Kako se očekuje, najtraktivnije će biti ekipno takmičenje u pecanju štek tehnikom udicom na plovak u kojem učestvuju i svetski prvaci. Organizuju se i Takmičenje ribolovačkih udruženja u kuvanju ribljeg kotlića, promocija Male škole ribolova za dame, stručna predavanja za prave poznavaoce, ali i sve zainteresovane.

Pročitajte i:   UGSR 'Bistro' Zenica: Započela udruženjska 'Mala škola ribolova'

Radno vreme za posetioce je od 10 do 19 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.