“Dan zdravlja” u Rekreativnoj zoni

dan-zdravlja-banj-brdoI ovom prilikom koristimo prelijepe jesenje dane da uz naše zdravstvene radnike Banjaluke i uz asistenciju doc. dr Bože Krivokuće organizujemo novu akciju pod nazivom “Dan zdravlja” u Rekreativnoj zoni.

U nedjelju 15. novembra 2015. godine, od 11:00 časova, svi zainteresovani u Rekreativnoj zoni imaće priliku besplatno provjeriti svoje zdravlje, tako što će na nekoliko mobilnih punktova naši prijatelji doktori vršiti pregled pritiska, a uz to davati i određene zdravstvene savjete.

Ovom akcijom i naši prijatelji doktori nam žele dati svoju podršku inicijativi razvijanja Rekreativne zone Banjaluka. Naš je cilj da uključivanjem različitih struka što više afirmišemo građane da svojim stručnim radom unaprijede sadržaje Banj brda, tj. Rekreativne zone Banjaluka.

Važno je napomenuti da sve ove akcije građani rade sa velikom voljom i ljubavlju i na taj način, volonterski ali profesionalno, sami sebi kreiraju svoj prostor u gradu.

Ovom prilikom zahvaljujemo dr Krivokući što je dao prijedlog i organizovao svoje kolege za potrebe ove akcije koja će sigurno ostaviti pozitivan utisak među građanima koji će taj dan iskoristiti za druženje, odmaranje i rekreaciju.

Pročitajte i:   Zvanično odbijen zahtjev investitora za izgradnju dvije MHE na Bunskim kanalima

Pozivamo građane da dođu i što bolje iskoristite toplu žutu jesen u Rekreativnoj zoni Banjaluka!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.