NajaveNajnovije vijesti

Poziv na “Idrija Fly Fishing Festival”

ffDragi prijatelji,

Želimo vas pozvati na Idrija Fly Fishing Festival, koji će se održati od 6-8 svibnja 2016. u Idriji, Sloveniji. Na otvorenju u petak počet ćemo s dokumentarnim filmom Damnation (od Patagonije), u subotu nastaviti sa demonstracijama vezanja mušica, sajmom, foto radionicom sa National Geographic fotografom, predavanje o genetiki pastrve, radionicu za djecu, a na večer skupit ćemo se u kinu za filmski festival International Fly Fishing Film Festival, a u nedjelju još malo demonstracija vezanja mušica i sajam.

Naš festival je naveden kao jedino mjesto IF4 ™ filmskog festivala u Europi i prvi put u povijesti samog festivala. IF4 ™ pripada Fly Fusion Magazin-u, sa vlastitom proizvodnjom filmova i vlastitim pro-timom, uključujući April Vokey. IF4 ™ ima blizu 100 projekcijama širom svijeta. I naš festival je jedan od njih.

REZERVIRAJTE VAŠE KINO ULAZNICE VEĆ DANAS!!!

Budući da je festival potpuno neprofitne prirode (100% rad mladih volontera iz kluba Idrija) i volonterski rad ne može platiti troškove festivala u potrebi smo za sponzorstva i vašim posjetom koji će nam pomoći da bi ovaj događaj uspio. Pozivamo vas, da predstavite svoj ribolovni klub i vaše rijeke našim slovenskim i drugim europskim mušičarima, koji će posjetit naš festival. Vjerujemo, da ćete naći naš festival kao izvrsnu priliku, da  posjetiteljima festivala predstavite uvid u vaš prekrasan krajolik i rijeke na kojim lovite.

Pročitajte i:   Bilten 18. Kupa Jadransko podunavskih zemalja u lovu ribe udicom na plovak - Jezero Skresovi, Hrvatska

Naš festival će također imate program demonstracija vezanja mušica nekih najboljih slovenskih montera kao što su Simon Urbas, Vladimir Mikec i italijanski kolega Diego Riggi od Dressing Italiano i Mosca Tzè Tzè Fly Shop. Pozivamo sve dobre montere mušica, da nam se pridruže na festivalu i predstave svoj rad i svoje vještine montiranja mušica našim posjetiteljima. A mi ćemo se potruditi, da vam što više bude udobno na našem festivalu.

Očekujemo oko 200 posjetitelja IF4 ™ filmova i preko 300 posjetitelja cijelog festivala, zajedno s nekoliko tisuća ogleda promotivnog filma i web stranice.

Pročitajte i:   U Kiseljaku održano Prvenstvo SRS FBiH u disciplini "SPIN" za seniore

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.