Bilten za Kup Jadransko – podunavskih zemalja u lovu šarana i amura

Pozivni Bilten Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine za Kup Jadransko-podunavskih zemalja u lovu šarana i amura koji će se održati od 1. do 4. septembra 2016. godine na Ramskom jezeru.

Pozdravni govori načelnika opštine Prozor/Rama dr.  Joze Ivančevića, predsjednika Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine Tihomira Popovića i predsjednika SRTD “Ramske vode” Vladimira Nevistića.

Načelnik općine Prozor – Rama dr.  Jozo Ivančević

nacelnikPoštovani sudionici  Kupa Jadransko – podunavskih zemalja u disciplini „lov šarana i amura“ 2016, dragi gosti,
ističem veliko zadovoljstvo što je ove godine općini Prozor – Rama i Ramskom jezeru pripalo domaćinstvo  Kupa Jadransko – podunavskih zemalja u lovu šarana i amura. Ribolovnu aktivnost veoma cijenimo, a ribolovce smatramo veoma vrijednim pripadnicima današnjeg  društva. Posebno cijenimo doprinos aktivnom životu u prirodi, što je dobro i za zdravlje osoba i za okoliš kojega trebamo koristiti, ali i čuvati i štititi. Zato je natjecanje u lovu na šarana i amura za nas veliki  događaj koji našoj maloj zajednici donosi puno poboljšanja.

Općina Prozor – Rama je mala općina s tek oko 16,5 tisuća stanovnika.  Ovo natjecanje smatramo prigodom da pokažemo prirodne ljepote ove općine cijelom ribolovnom svijetu, a posebno da dokažemo gostoprimstvo po kojemu smo poznati.

Svim natjecateljima želim uspješno natjecanje i dobar rezultat. Svim gostima želim da se ugodno osjećaju u Prozoru – Rami, na Ramskom jezeru, te da lijepe dojmove prenesu svojim sugrađanima u zemljama iz kojih dolaze.

Tihomir Popović, predsjednik SRS BIH

tihoVeliko mi je zadovoljstvo u impresivnom okružju ramske vodene ljepotice Ramskog jezera kao domaćin ugostiti natjecatelje u športskom ribolovu na Jadransko-podunavskom kupu u lovu na šarana. Na prelijepoj umjetnoj akumulaciji izgrađenoj  1968. godine po prvi put se organizira natjecanje ovoga ranga.

Tim više, želja mi je da svi gosti osjete dobrodošlicu, uživaju u ljepotama naše zemlje i ostvare najbolje rezultate. Uvjeren kako će boravak na Ramskom jezeru značiti ponovni i športski i turistički povratak za sve koji samo jednom dođu ovdje želim vam fer natjecanje,  športski uspjeh uz neizistavni ribarski pozdrav – BISTRO!

Vladimir Nevistić, predsjednik SRTD “Ramske vode”

nevisticPoštovani natjecatelji, ljubitelji ribolova, gosti i posjetitelji, dobrodošli u Prozor-Ramu, grad domaćin Kupa Jadransko podunavskih zemalja u lovu šarana i amura. Raduje nas što imamo tu privilegiju biti domaćin ovako značajnog natjecanja koji će okupiti natjecatelje iz cijele regije.

Želja nam je da ostvarite što bolje rezultate, ali i da se ugodno osjećate.

Također, želimo da bolje upoznate naš kraj, običaje, ljepote Rame kao i gostoprimstvo po kojeme smo poznati i ponesete sa sobom lijepe dojmove.
Bistro!

U nastavku pregledajte cijeli Bilten:

Pročitajte i:   Iz Koalicije za zaštitu rijeka BiH traže hitno donošenje zakona o zabrani gradnje MHE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.