Сениорке из Дервентe шампиoнкe Републикe Српcкe

DIGITAL CAMERAДервенћанке, сениорке Саја Видовић, Душанка Миловановић и Бранка Чехић заузеле су 1. мјесто екипно на Првенству РС у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак” које се оджало 02. 07. 2016. године у Градишци на ријеци Сави. Овом побједом квалификовале су за лигу БиХ за 2017. годину.

Сениорка Саја Видовић изборила је  1. мјесто у појединачном пласману  са највише улова од  2.520 грама и тако постала Првак Републике Српске за 2016. годину у категорији сениорки. Сениорка Душанка Миловановић је освојила прво мјесто у свом сектору, сектору Б са уловом од  900 грама.

Екипу сениора  чинили су Гроздан Симикић, Стојан Давогић и Сретко Николић којима је припало 7. мјесто екипно поред знатно јаке конкуренције у односу на раније године.

Друштво је ове године учествовало са три екипе на Првенству РС, иако је било планирано 4 али због болести, екипа кадеткиња била је спријечена.

Побједницима, другопласираним и трећепласираним екипама додјељени су пехари, медаље и дипломе а СРД „Укрина” Дервента је добила захвалницу за учешће на овом Првенству.

Pročitajte i:   Poziv na učešće na Prvenstvu SRS BiH u lovu ribe udicom na plovak za seniorke

Након проглашења побједника и уручења награда, Спортско риболовни савез Републике Српске је организовао заједнички ручак за све такмичаре и госте.

Ове године на Првенству били су ангажовани двојица судија испред СРД“Укрина“ Дервента, савезне судије Радак Стеван и  Николић Недељко.

Побједницима пожелимо спортску срећу и на осталим такмичењима и поздравимо их рибарским поздравом

Бистро!
Тодорић Татјана
СРД “Укрина” Дервента

Izvor: srsrs.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.