Najnovije vijestiOstale vijesti

Завршена пета „Власинска сомовијада 2016“

dsc_0251Клуб спортских риболоваца “Власинско језеро-пастрмка” је организовао пету ,,Власинску сомовијаду“ уз свесрдну помоћ ЈП “Дирекције за грађевинско земљиште и путеве општине Сурдулица” 27. и 28.08.2016.год. на Власинском језеру, која је окупила укупно 30 екипа из Србије, Бугарске и Македоније.

Најуспешнијим учесницима дводневног такмичења уручена су признања и вредне награде.

Прво место је освојила екипа у саставу Игор Арсић, Владица Арсић и Ненад Арсић из Лесковца, који су укупно уловили 1 сома тежине 30 килограма .

Друго место је такође освојила екипа из Лесковца у саставу Слађан Ђорђевић, Војислав Цакић и Иван Цакић са укупно уловљена 4 сома укупне тежине 21,220 килограма.

Треће место је освојила екипа из Ниша у саставу Небојша Михајловић, Новица Миленковић и Весна Михајловић са уловљеним једним сомом тежине 4,5 килограма.

Награђена су и два најмлађа учесника сомовијаде Вукашин и Вељко Маринковић.

С обзиром да је “Власинска сомовијада“ манифестација која својим садржајима доприноси смањењу броја сома у језеру  Јавно предузеће „Дирекција за грађевинско земљиште и путеве општине Сурдулица“ корисник рибарског подручја ПИО,,Власина“ ће и даље подржавати одржавање ове манифестације сваке године.

Pročitajte i:   Satnica III i IV kola Premijer lige BiH u mušičarenju

И овогодишњу Власинску сомовијаду донацијом својих производа, водом ,,Власинска Роса“ и соковима је  подржала компанија “Coca – Cola HBC Srbija”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.