Najnovije vijestiTakmičenja

Održano Prvenstvo BiH u lovu ribe udicom na plovak

derventa-5_1280x768U organizaciji Sportsko ribolovnog saveza BiH, dana 03. septembra 2016. godine (subota) na rijeci Savi u Derventi na takmičarskoj stazi Trstenci, održano je Otvoreno Prvenstvo BiH – PRVA LIGA u disciplini “Lov ribe udicom na plovak”.

Na takmičenju je nastupilo četiri ekipe iz Federacije BiH, dok iz Republike Srpske i  distrikta Brčko učešće nije uzela nijedna ekipa.

Sudijska ekipa u sastavu: delegat Jevtić Vidosav, vrhovni sudija Radak Stevan i sektorske sudije Bogdanović Ratko, Pećić Ratko i Nikolić Nedeljko zaslužni su što se takmičenje provelo po važećim pravilima sportsko ribolovnih takmičenja u BiH a domaćin SRD “Ukrina” iz Dervente sa uređenom, očišćenom i obilježenom takmičarskom stazom.

Nakon završetka takmičenja i vaganja, bez primjedbi, obrađeni su rezultati.

  1. mjesto ekipa SRD “Jelah-Tešanj” iz Jelaha, 7 poena
  2. mjesto ekipa USR “Sarajevo 1906” iz Sarajeva, 10 poena
  3. mjesto ekipa SRD “Bosna” iz Žepča, 16 poena
  4. mjesto SRD “Vrbas” iz Gornjeg Vakufa-Uskoplje, 17 poena.

Pehare, medalje i diplome pobjednicima uručio je predsjednik i domaćin SRD “Ukrina” Derventa, Mirko Bijelić, koji je čestitao pobjednicima i zahvalio svim učesnicima takmičenja na gostovanju na njihovim vodama i poželio još ovakvih druženja.

Pročitajte i:   Održana Kup SRS BiH u lovu ribe na hranilicu - Feeder

Ekipa SRD “Jelah-Tešanj” iz Jelaha je i ove godine pobjednik i stekla je pravo učešća na Svjetskom klupskom prvenstvu u 2017. godini. Želimo im BISTRO!

Komesar Lige, Biljana Petrović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.