Najnovije vijestiOstale vijesti

Iggy vobleri i portal BistroBiH pokreću nagradnu igru za ribolovce iz regije

iggy-fb-cover2-768x284Proizvođač ručno rađenih voblera  „Iggy vobleri“, Igor Petrović,  i ribolovački portal BistroBiH organizuju nagradnu igru za ribolovce sa područja ex – Yu država.

Nagradna igra je jednostavna – najljepša fotografija sa ulovom će biti nagrađena sa 4 Iggy voblera u praktičnim, originalnim, Iggy vobleri kutijicama.

Najljepšom će biti proglašena ona fotografija koja bude imala najviše lajkova, a da bi lajk bio validan, osoba koja je lajkala fotografiju, prije toga mora uputiti zahtjev za prijateljstvom na  „Iggy vobleri profile“, i lajkati „BistroBiH Facebook stranicu“. Fotografije će biti objavljivane na Iggy vobleri profilu i njih ćete slati u porukama na Iggy vobleri profil, ili na bistrobih@gmail.com

Uz fotografiju je potrebno napisati ko je na fotografiji i gdje je uslikana, te podatke o ulovu (ukoliko znate težinu i dužinu ribe).

Nagradna igra traje do 30. septembra do 24:00, a ovo će biti prilika da na kraju ribolovne sezone na pastrmku nekoga nagradimo sa voblerima za iduću sezonu.

Bistro i sretno! 😉

O Iggy voblerima

Ljubav prema ribolovu prije više godina podstakla je Igora Petrovića da se počne baviti izradom voblera. Od tadašnjeg hobija nadograđivao je svoje znanje i kvalitet te  je vremenom prerastao u prepoznatljivog „majstora“ ručno rađenih Iggy voblera.

Pročitajte i:   Završeno takmičenje u ribolovu u Bosanskoj Krupi "Potraga za kraljicom Une 2024"

Do sada su u ponudi bili vobleri raznih dekora u veličinama 45mm, 55mm, 65mm, ali prateći trendove od 2015. godine počela je i proizvodnja twich voblera koji su naišli na pozitivne kritike ribara i na širu rasprostranjenost, kako u prodavnicama širom BiH, tako i na inostranom tržištu.

„U nadi da se kvalitet, trud i zalaganje cijene nastaviću sa izradom voblera, a satisfakcija su mi zadovoljne kolege ribari.“ poruka je Igora Petrovića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.