Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Banjalučani proslavili 90. rođendan

srd-banja-lukaDana 12.11.2016. godine, Sportsko ribolovno društvo iz Banja Luke je na impozantan način proslavilo je  svoj  90. rođendan.

Iako se radi o veoma  dugom vremenskom periodu, ipak se stekao utisak da skoro ništa nije promaklo da se ne pomene u ekspozeu, koji je podnio predsjednik ovoga Društva Dušan Jovandić.

Njegovo izlaganje je često prekidano sa aplauzima, jer su prisutni brojni sportski ribolovci iz RS i BiH, a i gosti, na taj način još jednom odavali priznanje ovome Društvu na postignutim vrhunskim takmičarskim rezultatima, uspjesima u proizvodnji riblje mlađi, poribljavanju i  čuvanju ribljeg fonda, a naročito u njegovom doprinosu u suorganizaciji 16. i 35. Svjetskog prvenstva u Fly Fishingu i drugih sportskih događaja.

Burnim aplauzima su nagrađeni i dobitnici značajnih nagrada i priznanja, koji su za ovih 90 proteklih godina doprinijeli svemu što ovo Društvo čini jedim od najorganizovanijih i najbrojnijih u RS i BiH.

Nisu izostala ni priznanja organima vlasti, brojnim saradnicima, sportsko ribolovnim društvima iz RS, F BiH i eks Jugoslavije, sa kojima se Banjalučani takmiče i druže.

Posebno priznanje je dodijeljeno i SRS RS, a i drugim savezima i sportskim klubovima sa kojim ovo Društvo dugi niz godina sarađuje na vodama Vrbasa, Vrbanje i drugih rijeka i jezera u i oko Banja Luke.

Pročitajte i:   Završena Liga SSRD Zeničko-dobojskog kantona

Povodom ovog značajnog jubileja Banjalučanima su stigle brojne čestitke, kojima se i mi pridružujemo, uz iskrene želje da još sa boljim rezultatima i sportskim uspjesima dočekaju  i svoju 100. godišnjicu, koja više nije tako daleko.

Srećno im, i  B I S T R O !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.