Novosadski sajam: Danas počeo “Fishing Show”

Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi „Fishing Show & Outdoor World” počinje danas i traje do 19. marta, u Hali 1 i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma.

Pored mogućnosti da ribolovci opremu i pribor pazare po povoljnijim cenama, biće predstavljeni i novi trendovi u ribolovu. Organizuju se i stručni skupovi, predavanja i radionice.

Na otvorenom delu Sajmišta biće organizovan sportsko rekreativni park za sve od 7 do 77, u okviru kojeg će, između ostalog, biti prezentovani i ekstremni sportovi. Posetioce očekuje izuzetno atraktivan prateći program. Imaće priliku da se oprobaju na Fitnes poligonu i takmičenju ili u potrazi za blagom. Biće postavljen i Zip lajn, kao i veštačka stena za penjanje, poligon za streličarsvo i poligon spretnosti u vožnji bicikla. „Fishing Show“ će biti prilika i za abzel spuštanje sa visine, prezentaciju BMX vožnje, promociju i demonstraciju veslanja. Biće organizovana i biciklistička trka za decu, a glavna nagrada je bicikl.

U subotu, 18. marta je Porodični dan. To znači da roditelji sa decom do 16 godina na Sajam ulaze kupovinom jedne karte za 200 dinara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.