3:55 am - Utorak Februar 20, 2018

Novosadski sajam: Danas počeo “Fishing Show”

Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi „Fishing Show & Outdoor World” počinje danas i traje do 19. marta, u Hali 1 i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma.

Pored mogućnosti da ribolovci opremu i pribor pazare po povoljnijim cenama, biće predstavljeni i novi trendovi u ribolovu. Organizuju se i stručni skupovi, predavanja i radionice.

Na otvorenom delu Sajmišta biće organizovan sportsko rekreativni park za sve od 7 do 77, u okviru kojeg će, između ostalog, biti prezentovani i ekstremni sportovi. Posetioce očekuje izuzetno atraktivan prateći program. Imaće priliku da se oprobaju na Fitnes poligonu i takmičenju ili u potrazi za blagom. Biće postavljen i Zip lajn, kao i veštačka stena za penjanje, poligon za streličarsvo i poligon spretnosti u vožnji bicikla. „Fishing Show“ će biti prilika i za abzel spuštanje sa visine, prezentaciju BMX vožnje, promociju i demonstraciju veslanja. Biće organizovana i biciklistička trka za decu, a glavna nagrada je bicikl.

U subotu, 18. marta je Porodični dan. To znači da roditelji sa decom do 16 godina na Sajam ulaze kupovinom jedne karte za 200 dinara.

Komentari

Facebook komentari

Powered by Facebook Comments

  • Nema postova sličnog sadržaja
Filed in: Tehnike i pribor

No comments yet.

Leave a Reply