8:53 pm - Petak Septembar 22, 2017

SRS FBiH: Zahtjev za pravovremeno plaćanje članarine Savezu

Poštovane članice saveza,

Svima su vam poznate obaveze koje preuzima u svom poslovanju SRS F BiH, kao i način na koji se isti financira.

Obzirom da smo već pred krajem drugog kvartala 2017. godine, a da jedan dio članica nije izvršio plaćanje niti troškova štampe, dok većina članica nije izvršila plaćanje svojih obaveza uopće a posebice ne obaveza dospjelih i za drugi kvartal ove godine iako su takmičenja i ostale aktivnosti u punom zamahu dužni smo Vas pozvati da ODMAH izvršite plaćanje svih dospjelih obaveza prema SRS F BiH da bi isti mogao servisirati pravodobno svoje obaveze.

Ukoliko se pak oglušite na ovaj poziv dužni smo vas izvjestiti da će u pitanje doći ukupan rad saveza i sve aktivnosti koje isti poduzima sukladno odlukama Skupštine saveza te indirektno, a uzročno vezano i rad SRS Bosne i Hercegovine čiji se rad djelom financira, i u čijem financiranju konstantno kasnimo za savezom Republike Srpske a koji svoje uplate uslovljava praćenjem uplata iz SRS F BiH.

Kako sve članice krajem godine uglavnom izmire sve svoje obaveze, to tražimo da se iste izmiruju kvartalno kako to propisuje Zakon o slatkovodnom ribarstvu F BiH na koji način bi se obezbijedio normalan rad saveza, a nitko ne bi trpio bilo kakvu štetu.

Bistro!

Komentari

Facebook komentari

Powered by Facebook Comments

  • Nema postova sličnog sadržaja
Filed in: Iz Udruženja i saveza

No comments yet.

Leave a Reply

PRONAĐITE NAS I NA FACEBOOKU

Powered by WordPress Popup