Najnovije vijestiTakmičenja

CT „Omega“ pobjednik na otvorenju ribolovne sezone u Orašju

Otvaranje ribolovne sezone na svim revirima kojim gospodari Udruga ribolovaca „Šaran“ Orašje izmamilo je brojne ribolovce koji su iskoristili ugodan i sunčan dan za cjelodnevni boravak kraj vode. U povodu otvorenja natjecateljske ribolovne sezone UR „Šaran“ Orašje organizirala je prvo od šest planiranih natjecanja pod imenom „Otvaranje sezone 2018.“.

Na reviru Ciglana okupilo 12 ekipa od kojih je bilo pet domaćih, tri iz RS-a i po dvije ekipe iz Tuzlanskog kantona i Republike Hrvatske.

U natjecanju koje je trajalo 50 sati, prvo mjesto osvojila je ekipa CT „Omega“ Orašje, druga je bila ekipa „Simply“ Orašje, a treće mjesto pripalo je ekipi „Braća Božić“ iz D.Slatine. Najveću ribu (amur oko 11 kg) ulovili su članovi ekipe Braća Božić.

Pobjednička ekipa u sastavu Joso Kosić, Ismet Đogić, Josip Živković i Antonio Krištić ulovila je 6 šarana ukupne težine oko 38 kg, a najveći komad težio je 8300 gr.

„I pored lošeg vremena bili smo ustrajni da se natjecanje održi i jako smo zadovoljni konačnim plasmanom. Za nas je ovo najveća nagrada i veliki poticaj da se možemo ravnopravno nositi s puno jačim konkurentima”, poručio je Joso Kosić kapetan pobjedničke ekipe Omega.

Pročitajte i:   USR 'Štuka' Velika Kladuša: Održano Općinsko takmičenje u lovu ribe udicom na plovak

-„Uoči natjecanja palo je oko 25 cm snijega koji je otežao natjecanje i uzrokovao iznimno slab ulov. Voda se naglo ohladila i riba se povukla, pa smo čak imali ekipe bez ikakva ulova, što je gotovo nevjerojatno. Iako je natjecanje bilo jako teško i fizički zahtjevno za sve natjecatelje, nitko nije otkazao i čak smo dobili pohvale svih sudionika za vrlo dobru organizaciju“, istaknuo je Mario Živković predsjednik RU Šaran i dodao da je iduće natjecanje „Proljetni kup“ od 27. do 29.travnja, a nakon toga slijede „Kup udruge“, u svibnju uoči Ribarskog ručka i u lipnju „Otvoreni kup-72 sata“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.