Дервента: Одржано риболовно такмичење у Лужанима

По Календару такмичења СРД “Укрина“ Дервента за 2018. годину, на дан 27. мај 2018. године организовала је такмичење  у извођењу спортског риболова у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак“. Учешће на такмичењу узело је 14 такмичара.

У  категорији У-14 најбоља је била Теодора Дујковић а друга Анђела Дујковић.

На овом секцијском такмичењу у дисциплини „Лов рибе удицом на пловак“ учествовала је и категорија сениора са 12 такмичара од којих је најбољи био дугогодишњи искусни риболовац  Јован Стојановић, друго мјесто Зоран Дујковић и трећи Перо Игњић.

Морамо напоменути да је ријека Укрина била мутна те је риба слабо радила и забиљежени су врло мали улови.

Побједници у свим категоријама квалификовали су се на Општинско такмичење које се одржава на ријеци Сави на Такмичарској стази Спортско риболовног друштва Укрина  24. јуна 2018. године.

Заслуженим побједницима, такмичарима додјељене су медаље и уручене дипломе.

На овом секцијском такмичењу ангажован је судија СРД “Укрина“ Сретко Николић који је професионално одрадио свој дио посла. По мишљењу судије услови за одржавање такмичења били релативно повољни.

Као и ранијих година домаћини су  за све такмичаре и госте уприличили  ручак и забаву у ловачко-риболовној кући. Друштво СРД “Укрина“ овом приликом и на овај начин честита секцији „Лужани“ и захваљује  добро организованом такмичењу и дружењу.

Нашим такмичаркама пожелимо пуно спортске среће и нека им је Бистро!

Тодорић Татјана – www.srsrs.com

Komentari

Facebook komentari

Powered by Facebook Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.