11:28 pm - Petak Februar 22, 2019

Don Kihoti Tuzlanskog kantona: NE odlagalištu šljake i pepela! (VIDEO)

Borba volontera, zaštitnika prirode, Don Kihota našeg vremena se nastavlja. Borba protiv korumpiranog sistema koji u trci za profitom uništava sve pred sobom, koji ne razmišlja ni o svojoj djeci. Godine 2010. godine smo napravili analizu ribe iz jezera Modrac, gdje smo dokazali da se u ribi nalazi tri puta više kadmija i olova nego što je dozvoljeno.

Kada se napravi kvalitetna analiza koju količinu akumuliranih teških metala i ostalih štetnih materija u sebi nose građani, tek tada će se zapitati i oni koji o ovome odlučuju, koliko toga u sebi nose i oni, i članovi njihovih porodica.

Pogledajte video snimke razgovora sa nadležnim koji na sve načine pravdaju svoje namjere, ali i protiv-zakonite aktivnosti.

Na ovom linku je video u kojem Senad Isaković Roko govori o problemu šljačišta koji traje preko 20 godina.

U videu ispod možete pogledati dio razgovora sa nadležnim iz Termoelektrane Tuzla. Video su objavili članovi Udruženja “Eko sport” iz Šićkog Broda a zbog priča koje su se mogle čuti poslije sastanka u Termoelektrani, da se “Eko-Sport” bori protiv zapošljavanja i napretka ove MZ. Predlažemo Vam da pogledate snimak razgovora sa direktorom Termoelektrane i uvjerite se u pravu istinu.

S obzirom na price koje su se mogle cuti poslije jucerasnjeg sastanka u Termoelektrani, da se "Eko-Sport" bori protiv zaposljavanja i napretka ove MZ, predlazem Vam da pogledate snimak razgovora sa direktorom Termoelektrane i uvjerite se u pravu istinu..

Gepostet von Dejan D Lovric am Mittwoch, 14. Juli 2010

Komentari

Facebook komentari

Powered by Facebook Comments

Filed in: Ostalo

No comments yet.

Leave a Reply