Najnovije vijestiTakmičenja

Jezero Drenova: Održan je 14. Preobraženjski kup

Dana 19.08.2018. godine na jezeru Drenova u Prnjavoru održan je 14. Preobraženjski kup.

Nastupilo je 13 ekipa seniora, 7 ekipa invalida, i 5 ekipa seniorki.

Nastupile ekipe iz Hrvatske, Srbije, Federacije i Vojvodine.

Kod seniorki – pojedinačno, najviše uspjeha je imala Saja Vidović iz Dervente, drugo mjesto je zauzela Olivera Pezerović iz Prnjavora, a treće mjesto Branka Čehić iz Dervente.
U ekipnoj konkurenciji, najbolje plasirane su bile takmičarke iz SRD “Ukrina” iz Dervente, drugo mjesto je pripalo SRD “Ukrinski cvijet 2” iz Prnjavora, a treće mjesto takmičarkama iz SRD “Vrbas” iz Laktaša.

U kategoriji invalidnih osoba – ekipno, prvo mjesto je zauzela ekipa SRD “Ukrinski cvijet 2” iz Prnjavora, drugo mjesto SRD “Vrbas” iz Laktaša, i treće mjesto SRD “Amur” iz Gradiške.
U pojedinačnom plasmanu u kategoriji invalidnih osoba, prvo mjesto je zauzeo Ljubiša Novarlić iz Prnjavora, drugo mjesto Medin Pehić iz Maglaja, a treće mjesto Sretko Nikolić iz Dervente.

U kategoriji seniora – ekipno, prvo mjesto su zauzeli takmičari USR “Horgoš” iz Horgoša (SRB), drugo mjesto takmičari USR “Mrena” iz Živinica, a treće mjesto ekipa SRD “Jelah – Tešanj” iz Tešnja.
Pojedinačno, najbolji plasman je ostvario Nermin Piknjač iz Tešnja, a drugo i treće mjesto su zauzeli Imre Doboš i Robert Kiškaroj iz Horgoša.

Pročitajte i:   Prizor na Jablaničkom jezeru je zastrašujuć, šta je uzrok?

Za regularnost takmičenja pobrinula se ekipa sudija iz SRD “Ukrinski cvijet” Prnjavor

REZULTAT ZA ULOV RIBE_3 REZULTAT ZA ULOV RIBE_8 REZULTAT ZA ULOV RIBE_9 REZULTAT ZA ULOV RIBE_10 REZULTAT ZA ULOV RIBE_11 REZULTAT ZA ULOV RIBE_12

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.