Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Poziv za sportske ribolovce – članove USR „Neretva 1933“ Mostar

Udruženje-udruga sportskih ribolovaca „Neretva 1933“ Mostar sa svojih cca 1200 članova  je najbrojnije sportsko udruženje u Bosni i Hercegovini. Prije više godina naši članovi i ekipe bili su redovni učesnici na raznim takmičenjima, te su isti ostvarivali zavidne rezultate, o čemu svjedoče brojni pokali, medalje i zahvalnice koje krase naše prostorije. Zbog nezavidne financijske situacije i nedostatka sredstava, zadnjih godina nismo redovno učestvovali na takmičenjima, mada  su neki naši članovi u vlastitoj režiji učestvovali na istim.

Da bi se ponovo uključili u takmičenja, Upravni odbor Udruženja-udruge sportskih ribolovaca „Neretva 1933“  je u julu 2018. godine imenovao novu komisiju za takmičenja u sljedećem sastavu:

  • Đenan Nezirić,
  • Tibor Kamilo Marinčić Mioč,
  • Zlatko Jurišić.

Program rada  imenovane komisije je:

  • da se od članova udruženja naprave ekipe za sve ribolovne discipline,
  • da se popišu sva ribolovna sredstva i alati koji su potrebni za sve ribolovne discipline, te da se iste nabave preko sponzora-donatora ili od raspoloživih vlastitih sredstava,
  • da se u skladu sa kalendarima i programima takmičenja formirane ekipe prijavljuju i sudjeluju na takmičenjima,
  • da se organizira udružensko takmičenje.
Pročitajte i:   U Miljacku na Vilsonovom šetalištu ispuštena veća količina nepoznate tečnosti, inspekcija ne posjeduju alate za identifikovanje odgovornih

 Da bi se krenulo u realizaciju planiranog  sudjelovanja u ribolovnim takmičenjima,  USR „Neretva 1933“ Mostar upućuje poziv  svim svojim članovima koji imaju sposobnosti  i znanja, a koji su zainteresirani za sudjelovanje, da se isti prijave u udruženje.

 Kontakt podaci:
USR „NERETVA 1933“ Mostar
Ul. Telčeva br. 1, 88000 MOSTAR
Tel: 036 319 063
Fax: 036 319 063
E-mail: usrneretva1933@hotmail.com

Ribarski pozdrav B I S T R O !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.