Otvorene prijave za dvodnevnu radionicu u organizaciji Centra za životnu sredinu

“Aktiviraj se” i zaštiti životnu sredinu!

Centar za životnu sredinu organizovaće dvodnevnu radionicu “Aktiviraj se” za društveno odgovorne mlade u polju zaštite životne sredine.

Radionica će početi 21. septembra u prostorijama Centra za životnu sredinu, u ulici Miše Stupara 5,  sa početkom u 19h. Radionica će se nastaviti i naredni dan, u subotu, 22. septembra u Centru za posjetioce ”Pecka” kod Mrkonjić Grada.

Učesnici/e će imati priliku upoznati se sa radom Centra za životnu sredinu, te dobiti znanje iz prve ruke kako biti aktivna osoba u ovoj oblasti djelovanja. Nakon završetka radionicice, svi učesnici/e imaće priliku da postanu članovi/ce aktivističke grupe Centra za životnu sredinu.

”Htjela sam da budem dio neke promjene u zajednici i pronašla sam svoje mjesto u Centru. Kroz aktivizam sam stekla velki broj prijatelja, naučilla mnogo teoretskog znanja, stekla iskustvo i putovala. Pored toga, osjećala sam da se vrijeme koje ulažem u Centar cijeni i isplati”, izjavila je  Dragana Skenderija.

Prijave za radionice su otvorene do 20. septembra do 18h, a sve što trebate je   kontaktirati nas  na dragana.skenderija@.czzs.org  i ivana.kulic@czzs.org

Tokom ove radionice, sva hrana i prevoz će biti osigurani od strane Centra za životnu sredinu.

Vidimo se!

Komentari

Facebook komentari

Powered by Facebook Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.