Najnovije vijestiOstale vijesti

Otvorene prijave za dvodnevnu radionicu u organizaciji Centra za životnu sredinu

“Aktiviraj se” i zaštiti životnu sredinu!

Centar za životnu sredinu organizovaće dvodnevnu radionicu “Aktiviraj se” za društveno odgovorne mlade u polju zaštite životne sredine.

Radionica će početi 21. septembra u prostorijama Centra za životnu sredinu, u ulici Miše Stupara 5,  sa početkom u 19h. Radionica će se nastaviti i naredni dan, u subotu, 22. septembra u Centru za posjetioce ”Pecka” kod Mrkonjić Grada.

Učesnici/e će imati priliku upoznati se sa radom Centra za životnu sredinu, te dobiti znanje iz prve ruke kako biti aktivna osoba u ovoj oblasti djelovanja. Nakon završetka radionicice, svi učesnici/e imaće priliku da postanu članovi/ce aktivističke grupe Centra za životnu sredinu.

”Htjela sam da budem dio neke promjene u zajednici i pronašla sam svoje mjesto u Centru. Kroz aktivizam sam stekla velki broj prijatelja, naučilla mnogo teoretskog znanja, stekla iskustvo i putovala. Pored toga, osjećala sam da se vrijeme koje ulažem u Centar cijeni i isplati”, izjavila je  Dragana Skenderija.

Prijave za radionice su otvorene do 20. septembra do 18h, a sve što trebate je   kontaktirati nas  na dragana.skenderija@.czzs.org  i ivana.kulic@czzs.org

Pročitajte i:   Održano Prvenstvo SRS F BiH za mlađe kategorije u disciplini lov ribe udicom na plovak

Tokom ove radionice, sva hrana i prevoz će biti osigurani od strane Centra za životnu sredinu.

Vidimo se!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.